Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről?
Korábban olvastam ezen az oldalon pár kérdést a prostizással kapcsolatban,főleg olyanokat,amelyek esetében arról volt szó,hogy az adott fiú fizetős lánnyal veszítené el a szüzességét(20 éven felül).Sokan azt hozták fel ellenérvnek(azonkívül hogy erkölcstelen,lúzerség,szánalmas stb.),hogy miért fizetne valaki a szexért,ha ingyen is megkaphatja.
Végül az lenne a kérdésem,hogy rendes esetben a randikon is fizetni kell az adott programért(pl.vacsora,mozi,színház stb.) és a nő megszerzéséről szól,illetve későbbi ágybaviteléről,akkor mégis miért negatív dolog ha valaki elmegy egy fizetős lányhoz? 20/F
Szóval szerinted, kérdező, a nő csak arra való, hogy a te szexuális vágyaidat kielégítse. És volt képed ezt a kérdést 20 évesen feltenni...
Szépen vagyunk.
# 11 Vagy várjak addig, amíg nem találok egy lányt aki lehetne nekem az első? Ennyi idősen kiderülne, eddig sehol semmi nem volt, akkor nem tudom mi lenne a reakciója, de nem hiszem, hogy túl pozitív lenne. Bár nem látok esélyt rá, hogy lenne a közeljövőben barátnőm. Fogalmam sincs mi kell a nőknek, meg hogy kell velük kommunikálni... Pedig már illene lennie egy kis tapasztalatomnak. A korombeliek már nem egy olyan srácot akarnak, aki megrekedt egy 16 éves szintjén, legalábbis nők terén. A fiatalabbaknak meg már túl idős vagyok, meg rémisztő. :D
10-es voltam.
"#1: Egy idő után kicsit nem unalmas mindig parkba sétálni vinni a lányt?"
Tisztelt Kérdező!
Az 1-es vagyok.
Értelmezésem szerint az első randi(k) célja az, hogy összejöjj a lánnyal. Ha eléggé vonzódik hozzád, ez már az első randin megtörténhet (tapasztalat). Ha teljesítve lett a feladat, akkor ráérsz azon gondolkodni, hogy mi lesz a jövőben.
Ha már a barátnőd a csaj, akkor nem kell mindig a parkban sétálni, mehettek a lakásodra is. Az meg tévhit, hogy olyan sokat kell költeni a csajra. Ne dőlj ennek be. A nők az apró ajándékokat is értékelik. Ha veszel neki egy süteményt 200 Ft-ért, örülni fog neki. A legjobb azonban az, ha kölcsönös az ajándékozás, mert a nő így (is) mutatja ki, hogy fontos vagy neki.
Megjegyzés: Ha eléggé vonzódik hozzád a csaj, nem fogja érdekelni, hogy mennyit költesz rá, sokat vagy keveset. Ha igen, akkor meg egyértelműen csak a pénzedre hajt.
Felejtsd el a prostikat, és keress egy normális lányt. Hidd el, nem olyan lehetetlen feladat az, mint amilyennek látszik. :-)
A séta és a park témához hozzászólva...
Én nő vagyok, és miután megismerkedtünk az exemmel, kb. 3 héten keresztül mást se csináltunk, csak sétáltunk minden áldott nap. És soha nem volt unalmas. Augusztus volt, rekkenő hőség, szóval hajnalokig, vagy akár reggelig is mászkáltunk, bejártuk egész Pestet, és előfordult, hogy alvás nélkül mentünk dolgozni.
Ez volt életem egyik legszebb korszaka. Nem kellett hozzá sem puccos vacsora, sem ajándék. Ez idő alatt 1x meghívott moziba, meg úgy 4x-5x beültünk valahova meginni egy kólát, amit szintén ő fizetett. Nem tudom ki találta ki ezt a "sok pénz kell egy nőre" marhaságot. Önbizalom meg határozottság kell. Nálunk ez megvolt, így engem az se érdekelt volna, ha egy sötét bányában találkozunk esténként, a lényeg az volt, hogy mindegy hol, de együtt legyünk.
Mellesleg a forró nyári éjjeleken elég sokmindent lehet csinálni egy kissé kihalt parkban, amikor a legtöbb ember már rég alszik... :)
Végig sem olvastam csak az elejét... már hogyne kerülne pénzbe a nő :D ekkora marhaságot. Előbb utóbb kellenek közös programok, néha egy-egy kávézó, sörözés ha jobb fej a csaj. Ez bizony pénzbe kerül. Egy barátnő plusz költség... szimpla hazugság ha nem ismerik el.
Itt az a kérdés, hogy ezeket a programokat mennyire élvezed. Mert ha otthon ülsz és maszturbálsz a sarokban, akkor lehet fura lehet kimenni. Legutóbb 3 hétig fűztem egy csajt, azért elment rá egy 4-5ezer Ft, pedig nem is voltunk sok helyen. Végül aztán rájött, hogy "nem passzolunk" szóval dobott. Utólag sajnálom ezt a pénzkeretet is, kitalálhatta volna előbb is. :D Séta kivolt zárva, mert pi..csa hideg volt. Koliba nem mehettünk, nekem sem volt ideális... Tehát ha logikusan gondolkozol bizony össze lehet vetni a csajozást a prostival anyagi szempontból. Lazán... de nem ugyan az a kategória a kettő, bármennyire is anyagias szarnak tartotok, én a barátnőtől nem csak szexet szeretnék, hanem egy társat akivel jólérzem magam közös programokon. Akkor megéri és eszembe nem jut számolni a pénzt.
Ha csak szex a cél, az más. Akkor el kell hitetni a csajjal, hogy komolyan érdeklődsz iránta és eljutni a szexig, majd lelépni, soha többé nem keresni. ez azért húzós meló. Ha pedig szórakozóhelyen csajozol, az inkább idő. az idő pedig pénz. Sok idő kell ahhoz, hogy egy jó csajt befűzz, és még szexeljetek is. Egyszer levezettem parciális differenciálegyenlettel :D najó nem... de egy átlagos jónő felszedés és szex kb 150 000-be kerül, ha az elszórakozott idő helyett dolgoznál mondjuk.
Egy prosti meg 10-15 ezerbe, és te választod ki a neked tetsző csajt, sok időtől megkímélve magadat.
Szóval ha nem vagy alfahím és jó pasi, akkor cseszheted a csajozást, rámegy egy csomó idő és pénz tényleg. Akkor a prostival olcsóbban kijössz, és simán összevethető az egész... Ha egy jó fej, kedves, aranyos barátnőt akarsz hosszabb távra, akkor meg minek összevetni? A programokat te is élvezed :) A bökkenő ott van, hogy a szép nőkre nem jellemző, hogy jófej, kedves és aranyosak legyenek... egoista pszichó dráma queenek általában, akiket utálni fogsz.
Azért az igényes jó nők nem adják magukat olyan könnyen. Maximum ha jó pasi valaki. Ha meg jó pasi valaki, akkor eszébe nem jut prostizni, legalábbis azért nem, mert nem jut neki nő.
Van két cimbim, akiket "női szemmel" elég jóképűnek tartok, igazi humorral... és még nekik sem jön olyan egyszerűen össze egy jó nővel a szex. Rendszeresen szoktam velük lógni, és Z. atom nagy dumás, pillanatokon belül esznek a csajok a tenyeréből. Mégis az igényes csajokat sokkal nehezebb átverni ilyen téren.
A ronda vagy átlagos lányokkal nem próbálkoznak, mert van egy igényszint már. Persze ilyen alapon bármikor dughatnék még én is... de aki igényesebb kicsit, és főleg olyan csajt akar nem túl jó pasiként, mint ami a magazinokban szerepel annak csak a prosti marad. Akit ő választ ki, és úgy néz ki ahogy szeretné. Vannak azért megbízható lányok, akik tényleg úgy is néznek ki mint a képeken... ilyen nőket rohadt nehéz befűzni szexre, ha nem alfahím az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!