Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fog majd valaki szeretni így is? Vagy csak elvesztegetem az éveimet?
27 évesen még szűz vagyok, nem azért mert ne lett volna rá lehetőségem, hogy elveszítsem, hanem mert nem akartam akárkivel. Apukám mindig hülyének néz, hogy nem "használom" ki a fiatalságom és fekszem le akivel csak lehet. De nekem ez annyira nem fontos, nagyon nagy kötődés és érzelem kellene hozzá.
Emellett túl csöndes is vagyok meg szentimentális, nekem az egy tökéletes program ha valakivel beszélgetés nélkül ülünk egymás mellett és nézünk valami szépet, mondjuk naplementét. És ezzel az a baj, hogy elsőre sok nőnek romantikusnak tűnik,viszont tapasztalat, hogy az első ilyen után ez már unalmas lesz nekik, meg én is.
Tehát a kérdésem, hogy lesz e így is aki elfogad, vagy tényleg elvesztegetem az életem, és meg kéne változnom egy sokkal extrovertáltabb emberré?
Igen lesz,aki elfogad így is,ne aggódj!
Vannak csendesebb emberek is,őket kellene megtalálnod,
ehhez kívánok sok sikert!
Nem kell átesned a ló túlsó oldalára, de valóban lazíthatnál. Például szép ez a romantikus elmélet a szexről, 14-15 évesen. Aztán viszont az embernek illik felnőni és másképp, más oldalról is tekinteni rá.
A közös programról amit írtál, az szép. De legyünk őszinték: ez senkit nem elégít ki hosszútávon. Legyen nem tökéletes közös program is. Hisz ha nem is beszélgettek, még az esélyét is elveszed magadtól, hogy egyáltalán megismerd a másik embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!