Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem létezik olyan férfi akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem létezik olyan férfi akit szeretni tudnék, hogyan változtassak?

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok, eddig egy kapcsolatom volt, meg pár komolytalanabb. Hiába hívnak randizni, képtelen vagyok elmenni is mert egyszerűen nincs semmi ami megfogjon a másikban. Nem látom értelmét, időt energiát pazarolni arra, aki teljesen más mint én. De egyébként fogjuk rá, egész jól megvagyok így is, egyedül - már lassan 2 éve. Azóta nem találkoztam senkivel, aki igazán tetszett volna. 1 fiú volt, de neki barátnője volt/van.

Akik tetszenek, olyan karakterek akik nem léteznek. Filmből, sorozatból vagy a fantáziámból. Tudom hogy ez nem normális. Úgy érzem vagy nem leszek soha szerelmes abba, akivel vagyok, vagy egyedül halok meg.

2015. dec. 17. 02:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Szard le az egészet, foglalkozz azzal amit szeretsz. Tanulj, dolgozz, éld az életed, majd jön aminek jönnie kell.

Akinek meg ez bántja a szemét, az bekaphatja.

2015. dec. 17. 02:51
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
Legyél leszbikus. Ha nő lennék én tuti leszbikus lennék..
2015. dec. 17. 03:06
 3/7 anonim ***** válasza:

19 évesen ilyet nem mondj! Én 23 évesen voltam először szerelmes, most idén először megint (reménytelenül).

33, Nő

2015. dec. 17. 06:33
 4/7 anonim ***** válasza:
tudd hogy jogodban áll/megérdemled hogy találkozz azzal, akivel kiegészítek egymást. ez legyen mindig ott benned. tudatosítsd. be fog következni a találkozás
2015. dec. 17. 09:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem adsz le az igényeidből magányosan fogsz meghalni. 19 év meg nagyon fiatal majd ha 33 évesen is egyedül leszel akkor sírj itt...
2015. dec. 17. 10:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, valószínű sosem fogok olyan lányt találni aki olyan mint én, hasonlóan gondolkodik, kicsit különc. De azért még reménykedem benne hogy megtalálom azt a lányt :D

De szívesen megismernélek :) ha gondolod írj üzenetet

2015. dec. 17. 10:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Melyik filmkarakterek tetszenek?
2015. dec. 17. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!