Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen férfi?
Lehessen vele bármiről beszélni? Ez nálam is fő szempont. A szexről is! Honnan tudjam akkor, hogy összeillenénk, vagy sem, ha nem fedi fel a szexuális vágyait?
Minden másban megfelelő lennék neked egyébként.
Nem sokan értékelik ha valaki rendes... ezt tapasztalom évek óta.
Tuti létezik... én is határeset vagyok :)
Nincs facebookom,se semmi ilyesmim, bármihez hozzá tudok szólni, 6 éve nem voltam bulizni, max havi egyszer sörözünk egyet haverokkal de azt nem nevezném annak, nem dohányzom... viszont a sört szeretem, de utálok berúgni.
26/F
Szerintem ez egy jó párkapcsolathoz igen-igen kevés...
Azt meg szerintem felejtsd el, hogy bizonyos idejű járás után kerül szóba egyáltalán a szex, mert nekem bizony volt olyan ismerkedésem, amikor már az elején kiderült, hogy NAGYON nem passzolnánk össze szexuálisan. Kár lett volna elkezdeni járni az illetővel... A szexuális preferenciák kitárgyalása téged is "véd", mert aztán majd jössz sírni, hogy olyan dolgokra akar rávenni a barátod, amitől te undorodsz... és ha már kialakul valami kötődésféle, akkor nehezebb kiszállni!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!