Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen férfi?
Azok, akiknek nem írtál vissza, na azok olyan férfiak.
Ha gondolod felmegyek megint társkeresőre és írok neked normális levelet. Kíváncsi vagyok vajon hány levélváltásig fog tartani a beszélgetés.
Pont azért, mert nem beszélsz a szexről az elején, fogalmad sincs, hogy milyen extrém fétisek fordulnak elő...
Pl. egyszer egy férfi elmesélte, hogy ő tartós együttlét után hozná fel először a kapcsolatban, hogy szeretne nőnek öltözni és úgy szexelni a párjával, mert abban reménykedik, hogy amikor már elég szoros a kapcsolat, a nő nem fogja elutasítani
Most nem azt mondom, hogy mindig csak a szexről kell beszélni, de szerintem kulturált keretek között miért ne lehetne??
A többi kikötésseddel egyetértek!
Szerintem állj kicsit lazábban a dolgokhoz.
Az elején még én is zárkózottabb voltam, de aztán rájöttem, hogy 1-2 ilyen témába egy kicsit belebonyolódni még nem a világ vége...Persze ez csaj egy ötlet volt, ha te nem, akkor nem. :) De így kizárod a férfiak 99%-át. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!