Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen férfi?

Figyelt kérdés
Elegem van abból hogy én nem tudok egy normális férfival megismerkedni. Számomra ilyen egy normális férfi: netes ismerkedés alatt ne beszéljen a szexről tök ismeretlenül, ne a Facebookon posztoljon ki minden hülyeséget, lehessen vele bármiről beszélni, ne a haverok vagy a bulizás legyen neki a legfontosabb, ne legyen részeg illetve ne dohányozzon.
2015. aug. 5. 21:23
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Szerintem igen sok ilyen férfi van. Azért nem olyan nagyok az elvárások, amiket kiraktál. Én egy ilyen férfi vagyok, például.
2015. aug. 5. 21:59
 12/36 anonim ***** válasza:

Azok, akiknek nem írtál vissza, na azok olyan férfiak.

Ha gondolod felmegyek megint társkeresőre és írok neked normális levelet. Kíváncsi vagyok vajon hány levélváltásig fog tartani a beszélgetés.

2015. aug. 5. 22:01
 13/36 anonim ***** válasza:

Pont azért, mert nem beszélsz a szexről az elején, fogalmad sincs, hogy milyen extrém fétisek fordulnak elő...

Pl. egyszer egy férfi elmesélte, hogy ő tartós együttlét után hozná fel először a kapcsolatban, hogy szeretne nőnek öltözni és úgy szexelni a párjával, mert abban reménykedik, hogy amikor már elég szoros a kapcsolat, a nő nem fogja elutasítani

2015. aug. 5. 22:07
 14/36 anonim ***** válasza:
41%

Most nem azt mondom, hogy mindig csak a szexről kell beszélni, de szerintem kulturált keretek között miért ne lehetne??

A többi kikötésseddel egyetértek!

Szerintem állj kicsit lazábban a dolgokhoz.

Az elején még én is zárkózottabb voltam, de aztán rájöttem, hogy 1-2 ilyen témába egy kicsit belebonyolódni még nem a világ vége...Persze ez csaj egy ötlet volt, ha te nem, akkor nem. :) De így kizárod a férfiak 99%-át. :D

2015. aug. 5. 22:13
 15/36 anonim ***** válasza:
Na pont ezért hagynak ott.
2015. aug. 5. 22:20
 16/36 A kérdező kommentje:
Miért ilyen bunkó válaszra hogy kellene reagálnom?
2015. aug. 5. 22:20
 17/36 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a kérdező egy befásult befordult koravén pókhálósodott nőstényfajzat :)
2015. aug. 5. 22:21
 18/36 anonim ***** válasza:
Hol bunkó ez a válasz? Túl komoly vagy. És indulatos. Lehet az is a gond h túl feszült vagy, nbem tudsz lazítani, túl komolyan veszed az egész életet.
2015. aug. 5. 22:24
 19/36 A kérdező kommentje:
Ha neked van csajod akivel szexelj miért itt töltöd az időt?
2015. aug. 5. 22:24
 20/36 anonim ***** válasza:
Nekem pölö van barátnőm, de ez nem lakunk együtt, és , hogy miért vagyok én itt?? Talán csak szórakozás időtöltés, mert nem tudok aludni. És mert holnap amúgy sem dolgozok. Amúgy közöd? :)
2015. aug. 5. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!