Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen férfi?

Figyelt kérdés
Elegem van abból hogy én nem tudok egy normális férfival megismerkedni. Számomra ilyen egy normális férfi: netes ismerkedés alatt ne beszéljen a szexről tök ismeretlenül, ne a Facebookon posztoljon ki minden hülyeséget, lehessen vele bármiről beszélni, ne a haverok vagy a bulizás legyen neki a legfontosabb, ne legyen részeg illetve ne dohányozzon.
2015. aug. 5. 21:23
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Ki kérte hogy ide írj? Nem kértem bunkó válaszokat. Ám nem vagyok fapina, de hogy te fatökű az viszont igen.
2015. aug. 5. 22:31
 22/36 anonim ***** válasza:
Nyugi kérdező, legyél oldottabb. Nem kell reagálni a gyökérségekre. :) Túl görcsös vagy, feszült, és ezt megérzik rajtad.
2015. aug. 5. 22:32
 23/36 A kérdező kommentje:
Amúgy neked sincs közöd hozzám bunkóka.
2015. aug. 5. 22:32
 24/36 anonim ***** válasza:
Én vagyok a bunkó? :D Nem értem.
2015. aug. 5. 22:35
 25/36 A kérdező kommentje:
Ezt nem neked írtam ha nem az előzőnek.
2015. aug. 5. 22:37
 26/36 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, én ide eddig egy hozzászólást írtam: A 11-es számút. Az volt a benyomásom, hogy egy olyan nő vagy, aki valóban normális, és teljesen jók az elvárásai is.

De most elolvastam a bunkó hozzászólásaidat. Nem fogom őket minősíteni. De azt javaslom gondolkozz el rajtuk. És talán rá fogsz jönni, hogy miért nem tudsz normális férfiakkal ismerkedni.

2015. aug. 5. 22:37
 27/36 anonim ***** válasza:
72%
Bunkó,flegma nő nem kell normális férfinak.Mi a kedves,aranyos lányokat/nőket szeretjük.Kicsit legyél nyugodtabb.Nyugalom a hosszú élet titka.Minden jót,légy jó.Szia.
2015. aug. 5. 22:53
 28/36 anonim ***** válasza:
Nem beszélek a szexről, facebookra már évek óta semmit se posztoltam(régen is csak zenéket). Lehet velem bármiről beszélni. Nem a haverok és nem is a bulizás a legfontosabb. Sose voltam még részeg és soha nem is cigiztem. Vissza se írnak ha ismerkedésről van szó a lányok. Ennyit arról, hogy jónak lenni érdemes. Megéri? egyáltalán nem. Jobb lenne ha pont az ellenkezője lennék, akkor tuti jobb helyzetben lennék, mint így. De hát ez van, valakinek rosszul is kell járnia.
2015. aug. 5. 23:01
 29/36 anonim ***** válasza:
# 29 Ne parázz, nem vagy egyedül, én piálok néha-néha, voltam már segg részeg nem egyszer. Ha van valami jó program, akkor kimozdulok. Mondjuk legalább nem dohányzok :D. Sok haverom sincs.. De sajnos nekem se jött még össze semmi. Engem is leszarnak a csajok.
2015. aug. 5. 23:07
 30/36 anonim ***** válasza:
Ezek nagy igények manapság? :D
2015. aug. 5. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!