Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen férfi?

Figyelt kérdés
Elegem van abból hogy én nem tudok egy normális férfival megismerkedni. Számomra ilyen egy normális férfi: netes ismerkedés alatt ne beszéljen a szexről tök ismeretlenül, ne a Facebookon posztoljon ki minden hülyeséget, lehessen vele bármiről beszélni, ne a haverok vagy a bulizás legyen neki a legfontosabb, ne legyen részeg illetve ne dohányozzon.
2015. aug. 5. 21:23
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

#29 és #30-nak egy kis segítség.

A kérdező lehagyta a magas és jóképű tulajdonságokat. Remélem így már egyszerűbb megérteni.

2015. aug. 5. 23:43
 32/36 anonim ***** válasza:
Kérdező, igaz amit 32-es írt?
2015. aug. 6. 00:48
 33/36 anonim ***** válasza:
Mennyi bunkó ember van itt. Miért ne kereshetne olyan pasit aki külsőleg tetszik neki. Ti olyanokkal jártok aki nem tetszik? Én sem beszélek a szexről az interneten mert minek? Ha még az adott férfi sem érdekel vagy nem tudok róla semmit, kit érdekelnek az extrém szexuális vágyai. Elég nagy tahó aki ilyeneket ír elsőre. Ahogy olvasom itt is van pár ilyen. Aki csinálni nem tudja és frusztráltan a kérdezőnek esik.
2015. aug. 6. 08:59
 34/36 anonim ***** válasza:
70%

Fenn voltam társkeresőn, mindig normális leveleket írtam, valahogy szinte sosem kaptam választ.

Nem vagyok ronda (és szerinem az előző válaszolók sem), sportolok, nem dohányzom, fb-re csak ismerőssel járok fel beszélgetni.

Az alapján, amit a kérdező írt erős a gyanúm, hogy csak a leghelyesebb férfiakkal beszélgetett, mert azok keresnek csak dugópartnert társkeresőn.

Persze, fontos a külső, ez nem kérdés, viszont ha csak a jóképűekkel áll szóba, akkor ez lesz, mivel azok válogathatnak a nők közül a társkeresőn és az életben is.

2015. aug. 6. 09:41
 35/36 anonim ***** válasza:
Én egyszer beregisztráltam ilyen társkereső oldalra. Nem a leghelyesebb férfiak beszélik a szexet, sőt ez abszolút nem külső függő. Sokszor csúnya emberek is olyan önbizalommal rendelkeznek, hogy elképesztő. Hanem azok akik vagy nem tudnak beszélgetni, vagy csak dugipartnert akarnak. De továbbra sem kaptam választ arra, hogy miért kellene, hogy érdekeljen ismeretlen emberek szexuális érdeklési köre, aberált fétisei? Miért baj ha tahónak tartom aki pár beszélgetés után ezeket írja?
2015. aug. 6. 10:01
 36/36 anonim ***** válasza:

Természetesen tahóságnak tartom én is az ilyet, de ilyen az internet. Bárki írhat bármit, nem lesz következménye.

A nők is kioszthatnak társkeresőn, levegőnek nézhetnek, bunkózhatnak, leléphetnek szó nélkül, mert tudják nem lesz következménye neki.

A férfiak pedig kiélhetik szexuális vágyaikat, rengeteg nőnek írnak, aztán hátha egy vevő lesz rá.

A társkeresők elsősorban ezért használhatatlanok.

2015. aug. 6. 10:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!