Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen férfi?
#29 és #30-nak egy kis segítség.
A kérdező lehagyta a magas és jóképű tulajdonságokat. Remélem így már egyszerűbb megérteni.
Fenn voltam társkeresőn, mindig normális leveleket írtam, valahogy szinte sosem kaptam választ.
Nem vagyok ronda (és szerinem az előző válaszolók sem), sportolok, nem dohányzom, fb-re csak ismerőssel járok fel beszélgetni.
Az alapján, amit a kérdező írt erős a gyanúm, hogy csak a leghelyesebb férfiakkal beszélgetett, mert azok keresnek csak dugópartnert társkeresőn.
Persze, fontos a külső, ez nem kérdés, viszont ha csak a jóképűekkel áll szóba, akkor ez lesz, mivel azok válogathatnak a nők közül a társkeresőn és az életben is.
Természetesen tahóságnak tartom én is az ilyet, de ilyen az internet. Bárki írhat bármit, nem lesz következménye.
A nők is kioszthatnak társkeresőn, levegőnek nézhetnek, bunkózhatnak, leléphetnek szó nélkül, mert tudják nem lesz következménye neki.
A férfiak pedig kiélhetik szexuális vágyaikat, rengeteg nőnek írnak, aztán hátha egy vevő lesz rá.
A társkeresők elsősorban ezért használhatatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!