Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen férfi?
Valaki olyat keresek, aki vicces, nyitott a világra, kiáll a gondolatai mellett, és nem fél belevágni valami újba. Továbbá legyen képes kitartani mellettem. Annyira elkeseredett vagyok... egyszerűen nem találok senkit, aki egyáltalán meghallgatna, odafigyelne arra amit mondok. Azt látom, hogy senkinek nem számít már az, hogy valakivel jóízűen eltudjon beszélgetni, csak hogy legyen kit megdugni, aztán ha ráun, akkor keressen magának valaki mást. Véletlenül se szeretnék általánosítani, de az utóbbi 2 évben csak ilyen srácokkal volt dolgom (vagy pont ellenkezőleg, olyanokkal, akik folyamatosan bennem látták a "megváltót", és nem kaptam tőlük levegőt). Annyira vágyom rá, hogy végre találjak valakit, aki igazán férfi, és végre tudjak én is picit gyengébb lenni... elegem volt belőle, hogy folyamatosan én legyek az erős (és itt nem arra gondolok, hogy más oldja meg a problémáimat, csak legalább az övéit ne én kelljen a nyakamba vegyem). Kiegyensúlyozott, jófej férfira vágyom, aki mellett végre én is tudnék boldog lenni önfeledten.
Egyáltalán hol ismerkedhetnék ilyen férfiakkal?
21/L
Igen létezik. Viszont abban nem vagyok biztos, hogy véletlenül kerültél össze mindig olyan srácokkal, akik nem feleltek meg neked.
Ha pedig általánosítani kell :D akkor én pedig nehezen találok olyan lányokat akikkel lehet beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!