Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen férfi?

Figyelt kérdés

Valaki olyat keresek, aki vicces, nyitott a világra, kiáll a gondolatai mellett, és nem fél belevágni valami újba. Továbbá legyen képes kitartani mellettem. Annyira elkeseredett vagyok... egyszerűen nem találok senkit, aki egyáltalán meghallgatna, odafigyelne arra amit mondok. Azt látom, hogy senkinek nem számít már az, hogy valakivel jóízűen eltudjon beszélgetni, csak hogy legyen kit megdugni, aztán ha ráun, akkor keressen magának valaki mást. Véletlenül se szeretnék általánosítani, de az utóbbi 2 évben csak ilyen srácokkal volt dolgom (vagy pont ellenkezőleg, olyanokkal, akik folyamatosan bennem látták a "megváltót", és nem kaptam tőlük levegőt). Annyira vágyom rá, hogy végre találjak valakit, aki igazán férfi, és végre tudjak én is picit gyengébb lenni... elegem volt belőle, hogy folyamatosan én legyek az erős (és itt nem arra gondolok, hogy más oldja meg a problémáimat, csak legalább az övéit ne én kelljen a nyakamba vegyem). Kiegyensúlyozott, jófej férfira vágyom, aki mellett végre én is tudnék boldog lenni önfeledten.

Egyáltalán hol ismerkedhetnék ilyen férfiakkal?

21/L

2015. júl. 14. 22:25
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%

Chivalrous Capricorn:

Ezt valahogy én sem értettem soha.

2015. júl. 14. 23:09
 22/34 anonim ***** válasza:
94%

A 15 ös válaszoló nagyon jól összefoglalta.

Kérdező, hiába jelentesz ki ilyen elvárásokat, fölösleges, ugyanis nagyon sok emberre igazak ezek, de minden embernek más a vicces, minden embernek mások a gondolatai, amik nem biztos hogy a te javadat szolgálják. Szóval egyszerűen hülyeség így "minilistát" csinálni.

2015. júl. 14. 23:13
 23/34 opened paradise ***** válasza:
89%
Érdekes,hogy az összes "van ilyen férfi" kezdetű kérdésre jön 50 válasz és persze mind olyan...
2015. júl. 14. 23:17
 24/34 anonim ***** válasza:
Kérdező, csak annyit mondok neked, hogy jól kell tudni megválasztani azt, akire rábízod a lelkedet, testedet. A rossz választásokat sokszor nem ismerik el az emberek, és mindig másokat kezdenek el okolni. Pedig csak magukba kéne nézniük, máris rájönnének, hogy nem a méltó emberre szenteltek energiát. El vannak torzítva ma az emberek gondlkodása, ez tipikusan a nőknél figyelhető meg, amikor állandóan gyökerekbe botlanak, ám mégsem tanulnak ezekből. Helyre kéne rázni az agyat, lelket, szívet, és nem egy mai tömegpszichológiát követni, miszerint izgalmas pasi kell nekem. Megkapod az izgalmat, csak nem a te javadra fog szolgálni. Érted már? Adni kell először, de nem mindegy kinek.
2015. júl. 14. 23:17
 25/34 anonim ***** válasza:
71%
12-es vagyok. Még ha találkoznak is a 15-ös válasza alapján nem lesz semmi általában. A részletek nem passzolnak. Engem megtalált egy lány, tegyük fel, hogy olyat karesett mint az itt leírtak. És pont az történt, hogy az én humorom miatt odáig jutottunk, hogy most nem akar velem még beszélni sem. El nem tudjátok képzelni milyen kis piti dolog volt. Én a haverokkal jót nevettem, ő nem. Bátor srácot keresett, megtalált, voltam olyan bátor, hogy előttem azt a poént és már rögtön az lett, hogy nem felelek meg. Még jó, hogy nem nagyon hatnak meg ezek a dolgok, annál belevalóbb vagyok. Gondoltam inkább nem "folytom" meg és elengedtem. Most keresgél tovább ugyan ilyen szempontok szerint. Vicc ám ez, de tényleg. Nők.
2015. júl. 14. 23:19
 26/34 A kérdező kommentje:
nem szerettem volna felkorbácsolni a nőutálatot. igazából nem vágyunk sokra, ezt minden férfinak üzenem :) tudom én, hogy minden nő aljas, ez tény, de azért vannak, akik kevésbé.
2015. júl. 14. 23:25
 27/34 anonim ***** válasza:
8%
a nők nem értik meg nincs két egyforma ember lehet 1 pasi 1 viccen nevet egészn nap te meg azt mondod de rossz vicc ! de rengeteg normális pasi van hidd el!
2015. júl. 14. 23:34
 28/34 anonim ***** válasza:
77%
12-es vagyok. Az is egy elgondolkodtató dolog, hogy olyan kérdés miért nincs, hogy gyúrós srácot keresek aki szolizik, ecset haja van, kamu szöveg van a mellkasára tetoválva stb. Például a sukaras Pumped Gabó. Őket nem keresik itt, ilyen elveszett lélekkel és meg lehet nézni, hogy mégis mennyi lánynak bejönnek.
2015. júl. 14. 23:39
 29/34 anonim ***** válasza:
De amint látom kár ide írnom, mert lepontoznak, azaz nem sokat ér a véleményem. Akkor, csak annyit tudok mondani, hogy keresgéljetek szépen tovább. Vak tyúk is talál néha ezt azt.
2015. júl. 14. 23:44
 30/34 anonim ***** válasza:
Egy új TV
2015. júl. 15. 00:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!