Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen férfi?

Figyelt kérdés

Valaki olyat keresek, aki vicces, nyitott a világra, kiáll a gondolatai mellett, és nem fél belevágni valami újba. Továbbá legyen képes kitartani mellettem. Annyira elkeseredett vagyok... egyszerűen nem találok senkit, aki egyáltalán meghallgatna, odafigyelne arra amit mondok. Azt látom, hogy senkinek nem számít már az, hogy valakivel jóízűen eltudjon beszélgetni, csak hogy legyen kit megdugni, aztán ha ráun, akkor keressen magának valaki mást. Véletlenül se szeretnék általánosítani, de az utóbbi 2 évben csak ilyen srácokkal volt dolgom (vagy pont ellenkezőleg, olyanokkal, akik folyamatosan bennem látták a "megváltót", és nem kaptam tőlük levegőt). Annyira vágyom rá, hogy végre találjak valakit, aki igazán férfi, és végre tudjak én is picit gyengébb lenni... elegem volt belőle, hogy folyamatosan én legyek az erős (és itt nem arra gondolok, hogy más oldja meg a problémáimat, csak legalább az övéit ne én kelljen a nyakamba vegyem). Kiegyensúlyozott, jófej férfira vágyom, aki mellett végre én is tudnék boldog lenni önfeledten.

Egyáltalán hol ismerkedhetnék ilyen férfiakkal?

21/L

2015. júl. 14. 22:25
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ilyet nem fogsz találni. Magamat ismerve tudom, hogy egy nő mellett kitartanék, de nem biztos, hogy mindent meg tudnék neki adni, főleg, hogy te pl picivel idősebb is vagy nálam (2év) és érettnek érzed magad, ami csak annyit tesz, hogy hosszú távon téged ez a különbség bárkivel lennél együtt már zavarna. Egy idősebb férfit kéne keresned, de az sem lesz lottó ötös, mert azok már foglaltak. Aki nem foglalt mit gondolsz miért nem az?
2015. júl. 15. 00:49
 32/34 anonim ***** válasza:
Karinthy Frigyes jol osszefoglalta annak idejen .( Ebbol is latszik, nem ujkeletu a problema.)"Ferfi es no sosem erthetik meg egymast, mert mindegyik mast akar.A ferfi a not,a no a ferfit."
2015. júl. 15. 06:51
 33/34 anonim ***** válasza:
Kérdező!Most nem vásárolni mész hogy ilyen listát írj.Kiváncsi vagyok ha megismersz egy srácot,beleszeretsz,de nincsenek meg benne ezek a tulajdonságok,akkor dobod őt?Minden ember más.Ahogy mi férfiak se vagyunk egyformák úgy ti se.De ha már elvárás.Te mit tudsz nyújtani?Tudsz főzni,odaadó vagy,család centrikus,tudod mi az a hűség,becsület,tisztelet,kitudsz tartani a párod mellett jóban-rosszban és nem dobod az első kis akadálynál???Tudod miért nem találsz párt?Mert ilyen ideálhoz kötöd.A boldogságot ne mástól várd,hanem magadtól.Nem vagyok nőgyűlölő még mielőtt meggyanúsítasz.De csak annyit várj el,amennyit te is tudsz nyújtani.100 %-osan nem szabad passzolni,mert ráunsz a másikra,kell egy kis eltérés, hogy kiegészítsétek egymást.
2015. júl. 15. 08:50
 34/34 A kérdező kommentje:

meglepődve konstatálom, hogy bizonyos válaszadók mennyire ellenségesen, már-már agresszív módon válaszolnak erre a kérdésre. elolvastam háromszor a kérdésemet, de gondolom én vagyok a hülye, mert nem értem, mire ez a nagy felháborodás.

bizonyos dolgokban igazatok van, más dolgokban pedig a felvetést sem értem. szerintem azok a dolgok, amiket leírtam már csak azért sem tekinthetők "listaként", mert nincsenek tulajdonképpen konkrét "elvárásaim". A kiegyensúlyozott, a jófej szerintem annyira tág fogalmak... Nem azt írtam, hogy legyen barna hajú, kék szemű, 190 cm magas, beszéljen hat nyelven és legyen minimum 3 diplomája :) nem tudom, értitek-e a különbséget.

Az utolsó válaszadónak, szeretettel: én nem mástól várom a boldogságot, félreértés ne essék. Ha így volna, akkor gondolom már rég tartós kapcsolatban lennék valakivel, akivel nem nagyon passzolunk, de jobb ketten, mint egyedül, ugyebár. Nem is értem, hogy ha ez ennyire gáz, akkor miért akarsz engem kategorizálni, vagy miért készítesz "listát" a kívánatos női tulajdonságokról :)? ezek azért picit precízebb dolgok, amiket te megfogalmaztál. Mellesleg, ha már érdekel, meglehetősen jól főzök, azt mondják :)

2015. júl. 15. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!