Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen férfi?

Figyelt kérdés

Valaki olyat keresek, aki vicces, nyitott a világra, kiáll a gondolatai mellett, és nem fél belevágni valami újba. Továbbá legyen képes kitartani mellettem. Annyira elkeseredett vagyok... egyszerűen nem találok senkit, aki egyáltalán meghallgatna, odafigyelne arra amit mondok. Azt látom, hogy senkinek nem számít már az, hogy valakivel jóízűen eltudjon beszélgetni, csak hogy legyen kit megdugni, aztán ha ráun, akkor keressen magának valaki mást. Véletlenül se szeretnék általánosítani, de az utóbbi 2 évben csak ilyen srácokkal volt dolgom (vagy pont ellenkezőleg, olyanokkal, akik folyamatosan bennem látták a "megváltót", és nem kaptam tőlük levegőt). Annyira vágyom rá, hogy végre találjak valakit, aki igazán férfi, és végre tudjak én is picit gyengébb lenni... elegem volt belőle, hogy folyamatosan én legyek az erős (és itt nem arra gondolok, hogy más oldja meg a problémáimat, csak legalább az övéit ne én kelljen a nyakamba vegyem). Kiegyensúlyozott, jófej férfira vágyom, aki mellett végre én is tudnék boldog lenni önfeledten.

Egyáltalán hol ismerkedhetnék ilyen férfiakkal?

21/L

2015. júl. 14. 22:25
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
0%
minek lista? tényleg minden nő megörült 2015 ben! és te cserébe mit adsz? 2 mell meg 1 vagina?
2015. júl. 14. 22:37
 12/34 anonim ***** válasza:
Én ennek a leírt sémának megfelelek, de a részletek, már lehet, hogy mást mutatnának. Ezért ismernek itt többen is magukra. Ez alapján én egy ilyen beállítottságú nőre vágyok és még a korunk is egyezik, de nem tartom valószínűnek, hogy a te részleteid mindenben megfelelnének. Úgyhogy szerintem itt nehezen fogsz párt találni.
2015. júl. 14. 22:38
 13/34 anonim ***** válasza:
Csak a nők írnak listát?
2015. júl. 14. 22:42
 14/34 A kérdező kommentje:

hm, ez egy lista lett volna? nagyon sajnálom, nem ez volt a lényeg. csak vázolni szerettem volna, hogy mégis milyen az a férfi-kép, amit eltudnék képzelni magam mellé. bár tudom, hogy amire vágyom, az túl sok. talán ez a bajom, hogy túl sokat várok egy másik embertől. nekem nem kell BMW, nem kell ház, nem kell semmi, "csak" hogy tudjak felnézni valakire, mint emberre, tudjam tisztelni, tudjam támogatni. sokkal könnyebb volna, ha pénzre vágynék, tényleg. de persze hülyeség ilyesmikkel leírni valakit, hogy legyen jófej, belevaló, kiegyensúlyozott, aranyos stb., de hát mit tegyek, nem vagyok regényíró, hogy lehellet finoman tudjak ábrázolni egy alakot. s talán mégnagyobb hülyeség ide írni ilyesmit, csak valahogy a valós életben nehéz ezeket a dolgokat világgá kürtölni, hogy hé, merre vagy már, téged kereslek, mert egyszerűen senkit nem látok, aki egyáltalán meghallaná, amit mondok. igazából az elkeseredettség íratta velem ezeket a dolgokat, bár az igazságnak csak egy parányi részét tudtam visszaadni.

köszönök minden választ.

2015. júl. 14. 22:52
 15/34 anonim ***** válasza:
37%

"... olyat keresek, aki vicces..."

Mit értesz az alatt, hogy vicces? Melyiken röhögnél? Melyiket tartod viccesnek? Röhögnél-e Monty Python-os poénokon? Röhögnél-e South Park-os poénokon? Röhögnél-e a Tom és Jerry-n? Röhögnél-e a nagyon silány, nagyon szar Sas kabarén? Látod-látod, nem is feltétlenül egyezhet a humorérzékünk, de te elvárod, hogy vicces legyek, azaz hogy megfeleljek a te humorérzékednek. Ti nők, leírtok valamit, és azt hiszitek, hogy az egy fix férfitulajdonság, holott például viccérzékben is rengetegféle férfi létezik. Lehet, hogy te nem is gondolod azt viccesnek, amin az egyik férfi heteken keresztül képes lenne röhögni. De ugyebár egy férfi legyen vicces... Röhej!

"... kiáll a gondolatai mellett..."

Azt hiszem, ha én kiállnék a gondolataim mellett, legyen az akármi, abból szakítás lenne előbb-utóbb. :D Ez női nyelvre lefordítva azt jelenti, hogy egy hapsinak legyen saját véleménye, de egyezzen a tiéddel, különben szart sem ér, ha egy férfinek megvan a saját nézőpontja és hűen ragaszkodik is hozzá.

"... nem fél belevágni valami újba..."

Például ha felveszek 25 milliós hitelt, akkor el fogod mondani rólam, hogy bátor vagyok, s nem félek belevágni valami újba? :D

"... legyen képes kitartani mellettem..."

Na most ha az ismerőseid, barátaid között, a családodban, vagy bárhol elkezded a szart kavarni, nem feltétlen állnék ki melletted, legyen közöttünk akármekkora is a szerelem.

"Kiegyensúlyozott, jófej férfira vágyom..."

Azaz a problémamentes, makulátlan, gondtalan férfira, akinek sose legyen semmire se gondja, aki hajítsa el összes gondját-baját a kedvedért. Nos, felvilágosítalak, ez nem így működik.

És még legyen bizodalmam abban, hogy a nők nincsenek totálisan elszállva... Az ilyen kérdéseket elnézve BORZALMAS a felhozatal!

2015. júl. 14. 22:55
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Valaki adna nekem magyarázatot a kérdező problémájára? Tehát: miért van az, hogy itt megannyi nő ugyanezen gondolatokat írja le, miért van az, hogy rakás jó arc férfit ismerek, akik szinglik, ugyanilyen nőre vágynak, és VALAHOGY SOSEM TALÁLKOZIK A KERESLET-KÍNÁLAT E TÉREN? :)
2015. júl. 14. 22:56
 17/34 anonim ***** válasza:

32 vagyok ès rám illik a leîrtak.

Csak hát èn aszexuàlis vagyok:))))

2015. júl. 14. 23:04
 18/34 A kérdező kommentje:

kedves Ámítástechnika :)

egy kérdés keretein belül nem tudtam mindent részletezni, talán nem is akartam, nem is lehet. ilyen konkrét elképzeléseim nincsenek, mármint amiket vázoltál. :) úgy gondolom, hogy valkivel vagy passzolunk, vagy nem.

egyébként van annyira eltorzult a humorérzékem, hogy bírjam az angol humort :) szép estét neked.

2015. júl. 14. 23:06
 19/34 A kérdező kommentje:
Chivalrous Capricorn, ez egy nagyszerű kérdés/felvetés :) de ez volt talán az én kérdésem lényege is, hogy egyáltalán van-e még mit remélnem. eszerint van! köszönöm :)
2015. júl. 14. 23:09
 20/34 anonim ***** válasza:
20%
megint a nők olyan pasit keres ami jóformán nem létezik..... igaza van ámításnak
2015. júl. 14. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!