Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen férfi?

Figyelt kérdés

Nem listával keresek párt, és az ideálhoz sem ragaszkodom, csak érdekel, létezik-e egyáltalán olyan valaki, aki valóban ilyen.

Külső:

Magasság: 170-180cm között

Testalkat: vékony, átlagos, nem túl izmos

Szemszín: igazából mindegy

Hajszín: igazából mindegy

Hajhossz: vállig érő és derékig érő közt valahol

Jellem: jó humorú, család centrikus, intelligens, művelt, hűséges

Előny, ha: zenész, vagy legalább szereti a zenét, hasonló érdeklődéssel rendelkezik (metál zene, történelem, vikingek, miegymás)

19 és 32 év közt valahol.

Létezik ilyen egyáltalán?

2015. dec. 14. 19:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Tegnap előtt voltam Nightwish koncerten, kinézetre volt ott csomó ilyen srác, persze a személyiségüket nem tudom, de biztos akadt köztük ilyen is :D
2015. dec. 14. 19:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Pont valamelyik nap olvastam hasonló kérdést. Igazából szinte minden nap. Mivel vörös a hajam, illetve a szakállam is, mondták nemrég, hogy úgy nézek ki, mint egy viking, de őszintén szólva baromira nem érdekel ez a kultúra, és elektronikus zenét hallgatok. :D
2015. dec. 14. 19:36
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ne a zene ízlésével, keress párt, meg milyen haja van. Egy sráccal beszélgetni kell, meg kell ismerni. Így tudsz valakit megkedvelni, megszeretni.
2015. dec. 14. 19:45
 4/11 anonim ***** válasza:
Hasonlatos vagyok de nincs vállig érő haj! Úgyhogy kuka!!!! :D
2015. dec. 14. 19:54
 5/11 anonim ***** válasza:

kicsit magasabb vagyok mint 180 centi, sportosabb alkatom van (nem kigyúrt)

szeretek zenélni, zenéket írni, a metalt különösen kedvelem főleg ha szimfonikus és a germán mitológia is benn van. humorosnak tartanak, mindig vidám vagyok és nem vagyok buta :D viszont a hajam az rövid, bár régen hosszabb volt

ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan :) 22/f

2015. dec. 14. 20:01
 6/11 anonim ***** válasza:
malha.hu-n próbálkozz, az direkt ilyen stílusúaknak van (:
2015. dec. 14. 20:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez is egy tipikusan olyan férfitípus, amit futószalagon gyártanak. Menj el egy rock kocsmába és csak ilyen emberekkel fogsz találkozni.
2015. dec. 14. 20:18
 8/11 Caerus ***** válasza:
Mindegyik illik rám (és jellemvonások közül, amit nem nekem kéne megítélni, mindet mondták már rám), egyetlen kivétel talán a család-centrikus, még fiatalnak érzem magam a gyerekvállaláshoz, számomra az még legalább 4-5 év, tehát nem a közeljövő. Viszont ha nem is listával keresel párt, mindaz amit felsoroltál zsáner, pusztán ebből még tényleg nem fogsz senkit sem kiismerni. Egy intelligens férfi is lehet erőszakos, ahogy egy jó humorú ember is lehet sértődékeny vagy kicsinyes. Választani összkép (benne) és összhang (kettőtök) alapján érdemes.
2015. dec. 14. 21:11
 9/11 anonim ***** válasza:

Barátom pont ez a kategória, csak átlagosnál vékonyabb, de ennyit megér. :)

Egyébként drágább rock-kocsmákban (tudom hogy ez önmagában is ellentmondásos de értsd jól...) lehet simán találni, sok van. Tényleg sok. Nem az alja helyekre kell menni, mert ott hiába hosszúhaj rocker ruha, de azért az értékek máshol vannak. A kultúráltabb rock kocsmákban simán. Megyénként biztosan van 1-2 ilyen, legalábbis dunántúlon biztos. Szerintem sokkal több is van, de én ennyit simán találtam úgy is, hogy nem igen kerestem. Ilyen helyre elmész egy barátnőddel, nekiálltok csocsózni/biliárdozni, rögtön lesz társaságotok. (Nem baj, ha nem vagytok jók a játékban). Ha már társaság van, még ha nem is szimpik, akkor onnan meg már jön még sok ismerős, előbb utóbb lesz köztük olyan, aki neked is megfelel.

2015. dec. 14. 22:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Létezik biztosan, bár manapság elég kevés ember van aki tényleg "igazi" metálos. :D Hasonló beállítottságú vagyok én is, csak nincs hosszú hajam. A drága rocker kocsma meg olyan mint a punk aki a plázában vásárolgat. Ellentmondásos.
2015. dec. 14. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!