Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen férfi?
Nem listával keresek párt, és az ideálhoz sem ragaszkodom, csak érdekel, létezik-e egyáltalán olyan valaki, aki valóban ilyen.
Külső:
Magasság: 170-180cm között
Testalkat: vékony, átlagos, nem túl izmos
Szemszín: igazából mindegy
Hajszín: igazából mindegy
Hajhossz: vállig érő és derékig érő közt valahol
Jellem: jó humorú, család centrikus, intelligens, művelt, hűséges
Előny, ha: zenész, vagy legalább szereti a zenét, hasonló érdeklődéssel rendelkezik (metál zene, történelem, vikingek, miegymás)
19 és 32 év közt valahol.
Létezik ilyen egyáltalán?
kicsit magasabb vagyok mint 180 centi, sportosabb alkatom van (nem kigyúrt)
szeretek zenélni, zenéket írni, a metalt különösen kedvelem főleg ha szimfonikus és a germán mitológia is benn van. humorosnak tartanak, mindig vidám vagyok és nem vagyok buta :D viszont a hajam az rövid, bár régen hosszabb volt
ha van kedved beszélgetni írj nyugodtan :) 22/f
Barátom pont ez a kategória, csak átlagosnál vékonyabb, de ennyit megér. :)
Egyébként drágább rock-kocsmákban (tudom hogy ez önmagában is ellentmondásos de értsd jól...) lehet simán találni, sok van. Tényleg sok. Nem az alja helyekre kell menni, mert ott hiába hosszúhaj rocker ruha, de azért az értékek máshol vannak. A kultúráltabb rock kocsmákban simán. Megyénként biztosan van 1-2 ilyen, legalábbis dunántúlon biztos. Szerintem sokkal több is van, de én ennyit simán találtam úgy is, hogy nem igen kerestem. Ilyen helyre elmész egy barátnőddel, nekiálltok csocsózni/biliárdozni, rögtön lesz társaságotok. (Nem baj, ha nem vagytok jók a játékban). Ha már társaság van, még ha nem is szimpik, akkor onnan meg már jön még sok ismerős, előbb utóbb lesz köztük olyan, aki neked is megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!