Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Senki se tud már szeretni egy izomdiszmorfiában szenvedő fiatalembert?
Aki nem tudja, az nézze meg, Köszi :))
19f
Ez egy betegség. Ha már beláttad, akkor tenni is tudsz ellene. Hajrá ;)
A kérésed kb olyan, mintha egy b...szott kövér nő azon sopánkodna, hogy már senki nem tudja szeretni az erős csontozatú nőket... :D
Pszichológus kéne neked jelenleg, nem egy barátnő, akit jelen esetben csak támasztékként tudnál használni. Szerintem.
21/
Nem tudom abbahagyni ezt már :Dd beleőrültem a sportba :( és voltam pszichológusnál, ő állapította ezt meg.
Mert hát elég sok pénzt ebbe forgatok bele és sajnos egyre betegesebb amit csinálok :Dd
Hiszti. Mármint elhiszem, hogy ez egy komoly betegség, épp mint az anorexia, vagy a bulimia. És hosszú távon valószínű pont annyira káros tud ez lenni, mint a másik két említett.
Ha felismered a problémát, akkor az már jó irány. Most pedig nem barátnőt kéne keresned, hanem meggyógyulnod.
Az anorexiásnak és a bulimiásnak sem az a legnagyobb gondja, hogy párt találjon, hanem, hogy meggyógyuljon, ha egyszer felismerte és belátta, hogy beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!