Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írják az itteni felhaszn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írják az itteni felhasználók ennél a kérdésnél hogy spóroljon pénzt a fogaira amikor meg lehet szeretni így is valakit?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

Nekem is hiányzik fogam elől mégis mindig volt barátnőm ha valakit igazán Megszeretunk akkor ezeket nem nézzük. Miért kell hülyiteni szegény kérdezőt ennél a kérdésnél

2015. okt. 22. 13:11
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
46%

És te összejönnél olyan lánnyal, akinek ilyen hiányosságai vannak?

Igenis, adjon magára.

2015. okt. 22. 13:17
 2/18 A kérdező kommentje:
1 persze, volt is ilyen párom megértettem hogy erre neki nincs pénze és elfogadtam olyan Amilyen, az elfogadás az egyik Legfontosabb egy kapcsolatban
2015. okt. 22. 13:20
 3/18 anonim ***** válasza:
A Csomag Marisnak sincs foga elől, nála sem feltétel, hogy az aktuális partnernek szép legyen a mosolya.
2015. okt. 22. 13:25
 4/18 anonim ***** válasza:

A belinkel kérdésből is az derül ki, hogy hiányos fogakkal nem tudnak barátnőt szerezni.

"Eddig minden nő visszautasította a közeledésem. Egy nőnek se kellek ilyen külsővel?"

5/18 anonim ***** válasza:
Kérdező! Hány fogad hiányzik, és melyek azok?
 6/18 anonim ***** válasza:

Nagy különbség van a között, hogy valaki ad-e magára és ápolja a fogsorát, illetve a között, hogy balesetben kitörtek a fogai...

Amúgy ezt simán egy kommentben is leírhattad volna neki, nem értem, miért kellett ezért egy kérdést kiírni...

2015. okt. 22. 13:26
 7/18 A kérdező kommentje:
6. Elöl két felső metsző fog. Ja és mindig volt párom,csak mindig olyan nőket találtam akinek minimálisan számított a külső és fogak szépségére nem adtak a mostani párom is ilyen
2015. okt. 22. 13:35
 8/18 anonim ***** válasza:
A középső kettő, vagy a jobb és bal 2-es?
2015. okt. 22. 13:39
 9/18 anonim ***** válasza:
56%

Igen, meg lehet szeretni valakit így is, de szerintem azért fontos a fogakkal foglalkozni, mert:

1. van, akinek igenis fontos.

2. a rossz fogak önbizalomhiányt, rossz szokásokat alakíthatnak ki.

3. egészségügyi és kényelmi szempontból is fontos.

2015. okt. 22. 13:41
 10/18 A kérdező kommentje:
Jobb és bal kettes nem nőttek ki eleve
2015. okt. 22. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!