Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem van ilyen mákom vagy az itteni felhasználók csinálnak valamit rosszul?
Na elegvolt az ontomjenezesbol.
Nagyon sokmindentol fugg, hogy valaki talal megfelelo tarsat.
Nem te vagy a világ legszerencsésebb embere... én! :D
Nagy félreértése ez a női észjárásnak, hogy csak mercivel, kigyúrtan, stb találhat az ember nőt.
Az olyan is, bár nincs róla tapasztalatom - nekem a szerelemről van tapasztalatom, csórón, öregen, betegen... :D
Te vagy ilyen szerencsés,én is ismerek ilyen srácot,akinek összejött.100000-ből 1 ilyen létezik,azzal meg még mindig nem lesz jobb a másik 99999-nek...
24/F
én ugyan lány vagyok. van barátom 2 éve. egyátalán nem érdekel a pénze,amikor megismerkedtünk nem is volt munkája. szerintem normális lányok nem a pénzre mennek. persze ha adott egy munkakerülő pasi akinek nem áll szándékában tanulni vagy dolgozni évekig,az nem egy főnyeremény.
de tényleg vannak nekem is olyan barátnőim, akik nem állnak le egy pasival ha nincsen jó kocsija és pénze. egyik barátnőm kapott olyan million roses dobozt a barátjától. és azon volt fent akadva,hogy lehet ilyen spúr a pasi,hogy nem a nagyobb dobozt választotta.(így is 20 ezerbe került egy doboz rózsa,de ez nem elég neki)
ahol az ember a másik szeretetét abban méri,hogy mennyit költ rá,ott igen nagy baj van
az én barátom szokott írni szerelmes leveleket(papíron). szerintem ez sokkal jobb ajándék,mintha bemenne a boltba és venne egy doboz rózsát jó drágán.
ilyen ajándékot bármelyik csajnak lehet venni.. de szerelmes levelet,vagy egyéb figyelmességet azért olyannak ad az ember aki fontos neki..szerintem
7-es, ez már egy hiba: én férfi vagyok, de az ilyen érzelmileg túlfűtött gondolatok riasztanak.
Azt írod, ismersz egy (1) ilyen srácot.
Tehát a többi haverod is mind szingli?
Utána meg áttérsz 99999 másikra.
Annyit meg nem ismersz, az fix. Ha nőtől hallnék ilyesmi túlzó általánosítást, továbblapoznék, szerintem a nők is így vannak ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!