Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írják az itteni felhaszn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írják az itteni felhasználók ennél a kérdésnél hogy spóroljon pénzt a fogaira amikor meg lehet szeretni így is valakit?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

Nekem is hiányzik fogam elől mégis mindig volt barátnőm ha valakit igazán Megszeretunk akkor ezeket nem nézzük. Miért kell hülyiteni szegény kérdezőt ennél a kérdésnél

2015. okt. 22. 13:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Válaszoltam neki, ne csak agyhalottak írjanak( bár egy választ sem voltam hajlandó elolvasni).

Ottani 30#

Ide válaszolva, MERT SOK EMBER LOGIKÁTLAAAAAAAN!!!

2015. okt. 22. 13:52
 12/18 anonim ***** válasza:

Persze, hogy meg lehet valakit szeretni így is, de nem mindegy az ok.

Szerintem elvárható, hogy valaki a lehetőségeihez és a pénztárcájához mérten igényes legyen a fogaira, de teljesen érthető, ha valaki nem tud rá horribilis összegeket áldozni.

Viszont ha valaki csak azért nem csináltatja meg a fogait, mert a beavatkozás kellemetlen, nincs kedve hozzá, meg sem kérdezi, mennyibe kerül, mert nincs kedve hozzá, azt nem tartom elfogadhatónak. Ennyi erővel hízzuk szét magunkat, mint egy anyakoca, mert az edzés, a diéta nem kényelmes.

2015. okt. 22. 13:59
 13/18 anonim ***** válasza:
#11 A kérdésed ezennel károssá, fölöslegessé, okafogyottá vált.
2015. okt. 22. 14:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha durván el vannak hanyagolva a fogak és nagyon zavaróak, akkor érthető. Pl. nem ismeri a fogkefét típussal én se jönnék össze. De ha csálék, vagy sárgák, és nem ő hanem a genetika tehet róla, kit érdekel? Nagyon sok embert ismertem, akik csúnya fogsorral találtak maguknak párt, feleséget, férjet. Mikor lett rá annyi pénzük megcsináltatták. És azt sem értem miért kell ezen a témán annyira fenn akadni! Mintha ennél nagyobb problémák nem lennének! Nekem pl. fontosabb, hogy a férfinak legyen általános műveltsége, ne egy buta valóságshow-kon felnőtt egyed legyen!
2015. okt. 22. 14:27
 15/18 anonim ***** válasza:
66%

Nemrég meg olvastam egy olyan kérdést, hogy a nőknek tényleg olyan fontos hogy valaki könyvet olvasson? Mert hogy a kérdező életében nem olvasott még el egy könyvet sem, a török hódoltságról innen értesült, és csodálkozva kérdezte, hogy akkor így nem lehet szeretni?

Az a helyzet, hogy akit nem zavar, az természetesen szeretheti, akit meg igen, az nem fogja megszeretni. És megint tök fölösleges idehozni ezt a szexista vonalat, ez egyáltalán nem a nők felszínességét bizonyítja. Mindenkinek, férfinak is, nőnek is van egy bizonyos elvárása a másikkal szemben. Van, akit a fogatlanság taszít, van, akit műveletlenség (kövérség, soványság, magasság, alacsonyság, bunkóság, kedvesség, sok előző partner, tapasztalatlanság, sorolhatnám estig). Ezzel nincs semmi baj, mert mint a kérdésből kiderült, vannak sokan olyanok, akiket meg nem. Mindenki megtalálhatja azt a partnert, akivel összeillik.

2015. okt. 22. 14:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Ja és tenném hozzá, a testvéremnek pl. szürkék a fogai, egy betegség miatt. Nem tehet róla. Mégis van párja.
2015. okt. 22. 14:28
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

Első 2 választ olvastam el.

Kérlek kérdező, CSAK ADD FEL!!

Ne törödj agymosottakkl kérlek. Idődet pocsékolod, te dudo mi számít, nekik szar életük van. Ne szenvedj.

2015. okt. 22. 14:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Nézd, nekem csálén állnak a fogaim a fogszabályzás ellenére, visszarendeződött az alsó fogsorom teljesen, és mivel tönkretették a fogaimat, én már nem akarok erre újabb rengeteg pénzt szánni. Viszont ha hiányozna fogam, ráadásul elől, azt pótoltatnám, mivel az sokkal jobban zavarna, az evésben is kapásból.
2015. okt. 22. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!