Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják az itteni felhasználók ennél a kérdésnél hogy spóroljon pénzt a fogaira amikor meg lehet szeretni így is valakit?
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Nekem is hiányzik fogam elől mégis mindig volt barátnőm ha valakit igazán Megszeretunk akkor ezeket nem nézzük. Miért kell hülyiteni szegény kérdezőt ennél a kérdésnél
Válaszoltam neki, ne csak agyhalottak írjanak( bár egy választ sem voltam hajlandó elolvasni).
Ottani 30#
Ide válaszolva, MERT SOK EMBER LOGIKÁTLAAAAAAAN!!!
Persze, hogy meg lehet valakit szeretni így is, de nem mindegy az ok.
Szerintem elvárható, hogy valaki a lehetőségeihez és a pénztárcájához mérten igényes legyen a fogaira, de teljesen érthető, ha valaki nem tud rá horribilis összegeket áldozni.
Viszont ha valaki csak azért nem csináltatja meg a fogait, mert a beavatkozás kellemetlen, nincs kedve hozzá, meg sem kérdezi, mennyibe kerül, mert nincs kedve hozzá, azt nem tartom elfogadhatónak. Ennyi erővel hízzuk szét magunkat, mint egy anyakoca, mert az edzés, a diéta nem kényelmes.
Nemrég meg olvastam egy olyan kérdést, hogy a nőknek tényleg olyan fontos hogy valaki könyvet olvasson? Mert hogy a kérdező életében nem olvasott még el egy könyvet sem, a török hódoltságról innen értesült, és csodálkozva kérdezte, hogy akkor így nem lehet szeretni?
Az a helyzet, hogy akit nem zavar, az természetesen szeretheti, akit meg igen, az nem fogja megszeretni. És megint tök fölösleges idehozni ezt a szexista vonalat, ez egyáltalán nem a nők felszínességét bizonyítja. Mindenkinek, férfinak is, nőnek is van egy bizonyos elvárása a másikkal szemben. Van, akit a fogatlanság taszít, van, akit műveletlenség (kövérség, soványság, magasság, alacsonyság, bunkóság, kedvesség, sok előző partner, tapasztalatlanság, sorolhatnám estig). Ezzel nincs semmi baj, mert mint a kérdésből kiderült, vannak sokan olyanok, akiket meg nem. Mindenki megtalálhatja azt a partnert, akivel összeillik.
Első 2 választ olvastam el.
Kérlek kérdező, CSAK ADD FEL!!
Ne törödj agymosottakkl kérlek. Idődet pocsékolod, te dudo mi számít, nekik szar életük van. Ne szenvedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!