Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők általában a "macis"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők általában a "macis" srácokat kedvelik, akkor az miért van, hogy mindegyikük magányos?

Figyelt kérdés

Mert ugye mindig az a szöveg, hogy egy ilyen mellett biztonságban érzik magukat, meg az mennyivel férfiasabb, mint egy vékony fiú, és ehhez képest MINDEN ilyen alkatú ismerősöm (magamat is beleértve) tök egyedül van és soha az életben nem volt nője. Én 173 centihez vagyok ~82 kiló, ami szerintem még marha messze áll az igazán kövértől, de nem, minden lány meglepően egyértelműen elkerül.

(Most mindjárt jön az, hogy "akkor miért nem fogysz le?" Nos, a magam részéről én egyedül nem fogok nekikezdeni, de ha lenne mellettem valaki, aki eljár velem mondjuk túrázni vagy valahova, akkor azt örömmel csinálnám. Mindemellett rendszeresen járok biciklivel rövidebb (50-60 km-es) túrákra, és semmi változás nincs a súlyom, a testalkatom, vagy éppen a közérzetem tekintetében. Max annyival másabb a helyzet most, hogy a buszbérlet árát másra tudom költeni.)

2015. dec. 31. 16:09
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

@20

Igen, mert az valóban jobb, ha hazugnak tartják őket. :)

xxxxxxxxxxxxxxxx

És ez már mindenkihez szól: még mindig várok képeket olyan férfiakról, akiket az ellenkező nem "mackónak" gondol.

2016. jan. 2. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!