Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők általában a "macis" srácokat kedvelik, akkor az miért van, hogy mindegyikük magányos?
Mert ugye mindig az a szöveg, hogy egy ilyen mellett biztonságban érzik magukat, meg az mennyivel férfiasabb, mint egy vékony fiú, és ehhez képest MINDEN ilyen alkatú ismerősöm (magamat is beleértve) tök egyedül van és soha az életben nem volt nője. Én 173 centihez vagyok ~82 kiló, ami szerintem még marha messze áll az igazán kövértől, de nem, minden lány meglepően egyértelműen elkerül.
(Most mindjárt jön az, hogy "akkor miért nem fogysz le?" Nos, a magam részéről én egyedül nem fogok nekikezdeni, de ha lenne mellettem valaki, aki eljár velem mondjuk túrázni vagy valahova, akkor azt örömmel csinálnám. Mindemellett rendszeresen járok biciklivel rövidebb (50-60 km-es) túrákra, és semmi változás nincs a súlyom, a testalkatom, vagy éppen a közérzetem tekintetében. Max annyival másabb a helyzet most, hogy a buszbérlet árát másra tudom költeni.)
@10
Igen, az ilyen test az, amit én izmosnak nevezek. Azt pedig tőled is megkérdezem, hogy mit értesz szemét kaja alatt, mert vélhetően én nem eszek olyat. Az utóbbi időkben még kenyeret se (annak ellenére, hogy a magyar és az európai konyhakultúra egyik legalapvetőbb élelmiszere).
@11+12
Ha neked az én írásképemről és fogalmazásomról a korlátoltság jut eszedbe, akkor gratulálok, nyertél egy soha el nem évülő szóló ignorálást a részemről. :) Lepontozást azt nem, azt majd mások megteszik, mert amióta új felhasználót regisztráltam, azóta nem pontozok, csak extrém gyökérség esetén.
"Csajozni" pedig nem szoktam. Bulikba nem járok, mert tőlem rohadt mód messze áll minden hasonló esemény, legfeljebb beszélgetni próbálok másokkal, már ha nem izzadok le már attól, amikor meg kell szólalnom. Arra pedig kifejezetten büszke vagyok, hogy engem nem az érzelmek vezetnek, hanem a racionális gondolkodás.
@13
Na akkor most már linkeljetek már olyanokat, akik szerintetek macisak, mert most már nagyon érdekelne. Részemről ilyennek például a színész Jack Black tűnik, bár én messze nem vagyok akkora, mint ő. (Igen, aki régebb óta figyeli ezt a topikot, az talán engem is megismerhet, mert én vagyok az, aki mindig őt hozom föl példának ilyen helyzetekben.)
@16
Oooké, akkor most már értem, hogy miért engem gondoltál korlátoltnak... :D Szóval az egy dolog, hogy szöveget értelmezni nem tudsz, de hogy a gúnyolódáson túl se juss, az tízpontos. Nem irigylem a barátodat, az ilyen nő bizony nekem se kellene, mert nálam az egyetlen kizáró ok a bagózáson kívül az az, ha valaki sötét, mint az éjszaka.
"Én 173 centihez vagyok ~82 kiló"
Most ez megfelelő testkompozícióval lehet álompasi, meg lehet tunya macilaci is. Semmitmondó infó.
@Nagyon böszme Feri
Ha álompasi lennék, értelemszerűen nem tettem volna föl a kérdést. :D És mint írtam, alkatom ellenére tunya se feltétlen vagyok, csak egyedül nem igazán látom értelmét semmilyen tevékenységnek se, így ritkán járok el itthonról a heti-kétheti hosszabb és a napi szintű rövid bicókázásokat leszámítva.
Most csak magamról tudok beszélni, én tényleg komolyan is gondolom, és a párom tényleg mackós alkat (arányaiban nagyobb darab is, mint te).
Persze el tudom képzelni, hogy vannak olyan nők is, akik azért mondják ezt, hogy ne tartsák őket agyatlan libának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!