Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fürdések száma és az ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fürdések száma és az ismerkedés sikeressége között van kapcsolat?

Figyelt kérdés
Tehát minél kevesebbszer fürdés annál sikertelenebb leszel a lányoknál.
2015. dec. 30. 13:49
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Volt rajtam egy kis parfüm, meg ilyenek, de ennyi."

Az igénytelen emberek tipikus szokása.Fürdeni nem fürdnek,de azért a parfümöt magukra fújják.

Ebből meg lesz egy olyan jellegzetes büdös...

Nekem mindegy,hogy te hányszor fürdesz,de én igényteleségnek tartom,ha valaki nem hajlandó minden nap megfürdeni.

2015. dec. 31. 10:53
 22/26 anonim ***** válasza:

21:

De látod, a valóságba átvezetve ezért butaság, amit beszélsz.

Tegyük fel hogy a valóságban megtetszünk egymásnak és ismerkedni kezdünk. Szerinted elmondom neked, hogy 2-3 naponta egyszer szoktam fürdeni? Nem! Nyilván azt mondom naponta fürdök.

Lehet érezni rajtam bűzt, csak mert 2 naponta fürdök? Nem! Hiszen amúgy tisztán tartom magam. Szarás után segget mosok, arcot mosok napi többször, kezet pár óránként és mindig van rajtam dezodor és parfüm is.

Magyarul beszélhetsz itt arról órákat, hogy én szerinted milyen igénytelen vagyok, simán lehet is már hogy az életben találkoztál velem és semmi bajod nem volt velem, mert amúgy fingod sem volt a tisztálkodási szokásaimról.

Ezért álszent és kamu az ezekről való rinyálás. Leírtam már, hogy milyen relatíve ritkán tisztálkodom és A VALÓSÁGBAN MÉG SOHA SENKI NEM AKADT FENT EZEN. Ezután írhatjátok, milyen igénytelen vagyok, a valóságban nektek sem tűnne ez fel egyáltalán. Így pedig elég hitetlen az egész.

2015. dec. 31. 14:29
 23/26 anonim ***** válasza:

A te szövegednek nincs semmi értelme...

Ennyi erővel akkor edd meg a szarodat is,csak

nehogy elmond senkinek.

Amúgy meg nem kell lefunod a maratont,hogy megérj egy fürdésre.A napi egy télen is kell,ha csak egész nap fekszel az ágyban,akkor is.

A seggtörlésre egy megoldás:Nedves popsitörlő.

Így nem kell minden szarás után bűvészkedned a kádnál.Bár nem értem,hogy miért nem lehet lefürödni is egyúttal.

2015. dec. 31. 15:18
 24/26 anonim ***** válasza:

23:

Miért nem fürdök minden szarás után?

A húgom vagy a barátnőm ők 2-3 naponta egyszer szarnak. De én kb naponta 2-3-szor. Ennyiszer nem fogok beállni a kádba. Mással töltöm szívesebben az időm, mint ezzel.

A seggmosást nem panaszkodásra írtam, de köszi a tanácsot.

"Kell" a napi egy, de miért is? Engem nem zavar ha ritkábban fürdök és még soha de soha senki más sem mondta, hogy észrevette volna vagy zavarná.

2015. dec. 31. 17:47
 25/26 anonim ***** válasza:
Azt csinálsz,amit akarsz.Vita lezárva.
2015. dec. 31. 18:24
 26/26 anonim ***** válasza:
(Y)
2015. dec. 31. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!