Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fürdések száma és az ismerkedés sikeressége között van kapcsolat?
Napi minimum 3× fürdök,a legdrágább tisztasági,illatszereim vannak,mégsincs senkim.
Haverom szó szerint sajtszagú,és mégis szép nője van...
Lehet erre buknak a nők.:/
Nem értem azokat,akik a mai világban nem hajlandóak minden nap megfürödni...
Undorító vagy.
"Heti 3x fürdeni? Milyen igénytelen dolog ez már!"
Az tuti. 2x is elég. :D
12
A mai világban?
Szerintem egy 50, 100, 500 éve élt átlagember ezerszer piszkosabb, mocskosabb, büdösebb volt a nap végére, mint egy mai ember, pusztán az akkori mindennapi tevékenységei végzésétől. Most mikor a legtöbben kocsival/busszal elhajtanak a munkahelyre, ahol ülnek egy irodában 8 órát, mitől lennének piszkosabbak, mint a régi emberek?
17:
Értem, de a másik egész koncepciója butaság, mert nincs kihatással az életemre rossz irányba amit csinálok.
1. Mikor nővel találkozom, akkor előtte mindig fürdök. Tehát hiába fürdök átlagban heti 3-4 alkalommal, mindig tiszta vagyok randi/találkozó előtt.
2. Attól hogy nem fürdök 1,5-2 napig, nem fogok bűzleni és nem romlanak az esélyeim a nőknél, akiket újonnan ismerek meg. Múltkor mentem egyetemi szakestre és csak előző nap délelőtt fürödtem legutóbb, akkor meg már nem volt időm. Volt rajtam egy kis parfüm, meg ilyenek, de ennyi. Ott ismertem meg aznap este az egyik lányt akivel decemberben voltam úgy, hogy egy héttel később dugtam meg.
Én jól érzem magam így. Ha meg bármelyikőtök találkozna velem élőben, személyesen, senki nem tudná megmondani hogy 4 órával, vagy 40 órával előtte fürödtem utoljára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!