Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fürdések száma és az ismerkedés sikeressége között van kapcsolat?
NINCS!
A legjobb, legmodernebb szerekkel fürdök, mégse tudtam még soha felszedni egy csajt sem!
elég ritkán fürdök, és nincs sikerem a lányoknál
szerintem itt lehet közte kapcsolat
Van! A fürdés tilos! A csajok a büdös, izzadt, kemény kanszagra buknak, egy kis húgyszaggal megspékelve!!
Hallgasd csak: https://www.youtube.com/watch?v=gavPIaAhq3o
Viccet félretéve: Azért egy kis ápoltság nem árt:)
Télen itt vagyok egész december-januárban az albérletben és tanulok a vizsgákra jórészt. Szőrtelen vagyok mindenhol szinte nyak alatt és mellé még alsógatyában is vagyok, mert olyan a fűtésünk.
Heti kb. 3-4 alkalommal fürdök ilyenkor. Egyébként még segget mosok minden szarás után a kád szélére ülve és arcot napi párszor, illetve kezet szinte óránként.
Decemberben ehhez képest két lánnyal dugtam.
22/F
"A legjobb, legmodernebb szerekkel fürdök, mégse tudtam még soha felszedni egy csajt sem!"
Lehet a legmodernebb szerekkel van a baj, ami a google szerint a potencia növelő. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!