Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok (17-23), milyen kezdeményezésnek örültök chaten?
én annak örülök ha mondjuk megnézi előtte kicsit az adatlapom és az alapján kérdez valamit. lehet ez akármilyen hülyeség, indokolatlan, elsőre értelmetlennek tűnő dolog :D
pl ha ki van rakva hogy szeretem a frankensteint, rámírhat azzal hogy 'boris karloff vagy christopher lee'? először meg fogok döbbenni aztán válaszolok és ha érdemben tudunk erről beszélgetni már van egy közös pont :D onnan meg már megy a beszélgetés, ha összeillünk. ha nem, akkor meg nem kell erőltetni
Én általában ilyesmivel szoktam indítani, hogy "láttam olvastad az xy könyvet, én is olvastam, szerintem nagyon jó"
vagy "szépek lettek a nyaralós képek, én is szívesen elmennék machu picchura"
vagy "holnap lesz xy koncert, nincs kedved eljönni velem? Nem találok oylat aki ráérne"
az élethelyzet hozza, tök mindegy szerintem mivel kezdesz, ne legyen erőltetett és ennyi, úgysem ez a mondat fogja eldönteni hogy válaszol-e vagy sem. Eddig az esetek 90%-ában válaszoltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!