Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Hogyha egy lány leszólít titeket, akkor mi az aminek a legjobban örültök, ha mond? Tegyük fel, hogy tetszik a lány.
Ha tetszik, szerintem mindegy mit mond.
Ez például tetszene: Van kedved sétálni velem? :)
Legyen konkrét,mert ilyen téren nem esik le más nekem.
Nem az.
Pár mondatot vele is beszélnék,aztán ha annyira nem,akkor finoman megmondanám neki.
Ha olyan jön, aki nem tetszik, akkor kedvesen megmondom neki, hogy nem az esetem.
Nincs abban semmi szégyen, ha valaki kezdeményez, függetlenül az eredménytől.
Örülnék, ha egy lány egyszer kezdeményezne nálam, de eddig csak csövesek szólítottak meg, mert ugye kell a pénz a cigire :\
Szívesen veszem, ha tetszik ha nem. :)
Ha tovább sétál velem kezdetnek teljesen jó, utána jön magától.
Mi férfiak egyszerűek vagyunk, nem kell túlkomplikálnod, elég annyi is, hogy szia, szeretnélek megismerni, mit szólnál ha innánk vagy ennénk valamit. Ennyi slussz passz.
Ha nem testzik akkor ugyanazt mondom én is mint bármelyik nő is vagy férfi, hogy ne haragudj de köztünk ez nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!