Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, srácok! Milyen "csak úgy" meglepetéseknek, kedveskedéseknek örültök/örülnétek legjobban a barátnőtöktől?
1.:a szex a sosem feltételhez kötött és nem is ajándék. Az nálam az alapcsomag része.
2.:általában főzök neki, vagy legalábbis valamit összecsapok, szexi fehérneműket szoktam venni, de az szerintem inkább nekem ajándék, mert én használom
1es vagyok. Nagyon helyes. :D
Mivel én országuti kerékpározom, totál meglepne, ha random szervezne egy túrát. :) (Ő nem sportol.)
22/F
Köszi :)
És tárgyi dologból minek örültök? Például kézzel készített dolgokat értékelitek, vagy inkább a gáz kategória, vagy például olyasmi, hogy kulcstartó csak még egy felesleges mütyür lenne, vagy olyan, amire szivesen néztek rá stb?
Ha meccsidőbe hirtelen televarázsolná sörrel a hűtőt.
Esetleg ülne mellettem és figyelné mikor fogy el az adott sör, és hozná a következőt.
Innentől már a srácokon múlik az öröm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!