Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nálatok kizáró ok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok kizáró ok, ha egy fiú a gyomorbántalmai miatt egyáltalán nem ihat alkoholt?

Figyelt kérdés
Nagymértékű gyomorsav-túltermelődése van, ezért csak nagyon egyszerű ételeket ehet. Fűszeres, zsíros ételeket, savanyúságot, többféle gyümölcsöt, szénsavas üdítőket, édességeket, kávét és alkoholt sem fogyaszthat. De a lényeg az alkohol. Baj, ha nem tud veletek inni?
2015. dec. 29. 16:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én se iszok alkoholt. A fiatal nőkről tudok nyilatkozni, őket zavarja. Többször megkaptam már, hogy miért nem iszok. Most jön a szilveszter, megint én leszek a kretén.

Elég nehéz bebizonyítani az ember igazát, ha mindenki szembe jön vele az autópályán. 22F

2015. dec. 29. 18:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Betegség miatt én sem iszom. De egyébként sem, nem szeretem. Azt a részét, hogy " betegség miatt" tényleg át tudom érezni.
2015. dec. 29. 20:02
 13/15 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem az.

Legalább rákényszerülsz az egészséges életmódra, és tovább fogsz fiatalnak látszani :D

2015. dec. 29. 20:14
 14/15 anonim ***** válasza:
valami gebasz van van veled. Minden testi probléma lelki eredetű. Szerintem keresd meg a forrását.
2015. dec. 29. 20:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem zavarna. AMúgy sem szoktam inni, de ha innék, akkor sem erőltetném rád. Főleg, hogy ü. kockázata is van.
2015. dec. 29. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!