Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok kizáró ok, ha egy fiú a gyomorbántalmai miatt egyáltalán nem ihat alkoholt?
Figyelt kérdés
Nagymértékű gyomorsav-túltermelődése van, ezért csak nagyon egyszerű ételeket ehet. Fűszeres, zsíros ételeket, savanyúságot, többféle gyümölcsöt, szénsavas üdítőket, édességeket, kávét és alkoholt sem fogyaszthat. De a lényeg az alkohol. Baj, ha nem tud veletek inni?2015. dec. 29. 16:51
2/15 anonim válasza:
Létezik erre gyógyszer. Amúgy nem zavarna.
5/15 anonim válasza:
Engem sem zavarna, mivel én sem iszom.
7/15 anonim válasza:
nem probléma, én se szoktam amúgy
8/15 anonim válasza:
Sajnálom, engem zavarna.
És szerintem a többi olyan lány többségét is, akik szívesen járnak el iszogatni vagy meginni otthon vacsora közben egy pohár finom bort.
De nagyon sok lány van, aki még örülne is neki, hogy nem ihatsz, szóval biztosan találsz ilyen barátnôt. :)
9/15 anonim válasza:
Normális,értelmes embert nem zavar,ha nő ha férfi.
Ha csak úgy simán elhatározásból nem inna,sem zavarna.
Nem innék vele,ennyi. (mondjuk amúgy sem szoktam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!