Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gonosz dolog egyszerre 4-5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gonosz dolog egyszerre 4-5 pasival ismerkedni a neten?

Figyelt kérdés
Nagyjabol egy idoben irtak ram, en pedig mindegyikkel beszelgetek, tartom a kapcsolatot. Egyikuknek ezt el is mondtam, aki teljesen felhaborodott es megsertodott a dolgon. Viszont en hogyan donthetnem el egy "Szia! Van kedved beszelgetni?" utan, hogy kivel erdemes randiznom meg kivel van bennunk a legtobb kozos stb.? Ehhez mindegyikkel beszelgetnem kell valamennyit. A masik meg, hogy ha nem valaszolok nekik, akkor en vagyok a kegyetlen r**anc, aki fenn hordja az orrat, es szoba sem all szegeny, elhanyagolt ferfiakkal... Ezek szerint sehogy nem jo nektek? :D 22/L
2015. dec. 23. 04:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Velem mindig ezt csinálják a nők a társkeresőn. Több emberrel ismerkednek egyszerre, aztán ha találnak nálam egy jobbat, rögtön lecserélnek.
2015. dec. 23. 09:46
 12/22 anonim ***** válasza:
76%

Ja, mert te nem beszélnél több csajjal egyszerre, ha megtehetnéd, mi?

Egyébként meg ott van, hogy ismerkedik. Nem tesz ígéretet neked se senki. Azt választja, aki szimpibb vagy jobb beszélgetőpartner.

2015. dec. 23. 10:08
 13/22 anonim ***** válasza:
83%

Ismerkedni miért ne lehetne? Sőt, szerintem akár randira is elmehetsz több fiúhoz, hogy lásd ki milyen ember, így tudsz magadnak választani.

Ha viszont összejössz valakivel, illik abbahagyni a többi ismerkedést, mert könnyen lehet, hogy a barátod otthagy a fenébe, ha megtudja.

2015. dec. 23. 10:28
 14/22 anonim ***** válasza:

"illik" és "lehet" :D

Mára elég volt a gyakorikerdesekből sztem :D

2015. dec. 23. 10:29
 15/22 anonim ***** válasza:

Ismerkedni lehet. Meg is lehet mondani a másiknak.

Aki ezen megsértődik, azzal valami baj van -> tehát örülj neki, hogy még időben kiderült.

Még találkozni is lehet több emberrel... első találkozón... DE!

Utána, ha kiderül, hogy szeretnétek járni, akkor a többit szépen le kell építeni, MÉGHOZZÁ ÚGY, hogy tudják: te már megtaláltad a párod.

2015. dec. 23. 10:56
 16/22 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem a több emberrel ismerkedés még nem baj, sőt. Normális ember élőben is ismerkedik... élőben nyilván más, mert ott érzed, hogy megfogott-e vagy nem, vonzódsz-e hozzá. Neten ez nincs így, ezért tényleg egy pár levelezésnek el kell telnie ahhoz, hogy egy normális ember tudja, hogy van-e elég közös téma ahhoz, hogy lehessen belőle több. Nem tudom, miért hiszi ezt mindenki, hogy ír egy embernek, hogy 'szia, szívesen megismernélek", és akkor a másiknak rögtön rá kell mondania az igent a randira.

Az már gáz sztem, hogyha több randit megbeszél az ember szimultán. Azok között azért érdemes lenne hagyni némi szünetet, és ha összejön vkivel, akkor azért korrekten megmondani a többi jelöltnek.

2015. dec. 23. 12:01
 17/22 anonim ***** válasza:
Egyatalan nem. Söt! Randizni viszont egyszerre csak eggyel!! Beszelni lehet akar 100al is egyszerre. Mit gondolsz, a pasik hany nonek írnak egyszerre...
2015. dec. 23. 12:07
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Lol, na persze, ők nyilván csak rád írnak...nem próbálkoznak be egyszerre több csajnál, míg nem kapnak tőled választ...

nyugi, nem neked szól a gúnyolódó hangnem, hanem az itt pattogó srácoknak, akik szerint egy nő társkeresőn csak az ő levelükre vár és abba is hagyja az ismerkedést, ha ráírnak, hogy "mizu?"

Nekem már írta srác, hogy egyszerre több emberrel beszél, és azért hagyta abba velem a levelezést. Az, hogy őszinte volt sokat tompított a dolgon, nem sértődtem meg, ellenben az ok nélkül eltűnőkkel...

Volt olyan srác, aki nagyon szimpi volt, de másik,több sráccal heteken át leveleztem, majd találkoztam velük. Ezzel a sráccal amikor találkoztam, rákérdezett, hogy mégis hány randim volt már. Amikor mondtam, hogy 2, teljesen megbántódott, és azt mondta "hát, nem gondollak r*..bancnak, de azért ez durva".

(Érted, randiztunk ! Semmi nem volt, csak találkoztam ezekkel a srácokkal, akikkel végül nem alakult semmi.)

Aki ezen megsértődik, ott gondok vannak.

2015. dec. 23. 12:44
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ. :) Örülök, hogy ilyen sokféle vélemény született.

Szerintem is ott rontottam el, hogy ezt elmondtam neki. Nem gondoltam át, mert nekem természetes volt, hogy nem csak egy pasival beszélgetek.

Egyébként meg nyilvánvaló, hogy ha már randiról van szó, akkor a többieket leépítem, de amíg kilátásban sincs... van, hogy az a befutó nálam, aki előbb kér randit, van, hogy az, aki tud legalább helyesen írni és nyelvtanilag elfogadható mondatokat összerakni. :D Szóval, változó.

És, ha már a mélyebb dolgokról beszélgetek valakivel... olykor mégis élőben derül ki, hogy mégsem passzolunk. Például amikor alkalmi kapcsolat céljából találkoztunk, és akkor derült ki, hogy neki óvszerrel nem megy a dolog. Addigra persze lekoptattam mindenkit, akit nem zavart volna a gumi, úgyhogy az is egy nagy szívás volt. :DD

2015. dec. 23. 14:44
 20/22 anonim ***** válasza:

Ha üzenetekben ismerkedsz egyszerre mindegyikkel abban semmi rosszat nem látok. Adsz egy kis időt ennek, és akkor le tudod szűrni melyik tetszik jobban, akivel találkozol is majd.

Ez azért nem olyan, mintha 5 pasival beszélnél meg első randit ugyanarra a hétre, mindegyiket más napra, vagy 2 pasit egy napra néhány óra különbséggel.

2015. dec. 23. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!