Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy hónappal a szakítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hónappal a szakítás után elkezdtem ismerkedni, az exem őrjöng. Csak szerintem beteges dolog ez?

Figyelt kérdés

Több mint egy hónapja szakított velem az exem, mondván nem az igazi a dolog, nem működik már. Alapból nem volt belém szerelmes se. Megértettem, megbeszéltük, elváltunk békében.

Nemrég elkezdtem randizgatni, kezd komolyabbra is fordulni a dolog. Az exem megtudta, azóta írogat, hívogat nem hagy békén, elmondott minden r_*_bancnak, minden hazugság volt, nem is szerettem őt és társai. Én teljesen ledöbbentem, szerintem nagyon-nagyon éretlenül viselkedik, ráadásul semmi joga így lecseszni. Ha nem is örül a boldogságomnak, legalább tartsa meg magának a véleményét. Ráadásul egy felnőtt 30 éves emberről beszélünk.

Szerintetek jogosan lettem leszúrva? 24/N

2015. nov. 29. 11:47
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
24%

Jajjj, van egy tippem ki vagy Te. Levetted a nickneved? :D

Amúgy elég fura, hogy bekattant, mi? :D De senki nem rajong azért, ha ilyen könnyen túllépnek rajta...

2015. nov. 29. 11:49
 2/32 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Az a baja, hogy hamar túlléptél rajta. Szerette volna, ha visszakönyörgöd magad hozzá és most pofára esett, mert nem így lett.:)
2015. nov. 29. 11:49
 3/32 anonim ***** válasza:
1%

Nem feltétlenül. Simán csak megalázva érzi magát, és jogosan. 1 hónap nagyon nem sok idő főleg az ilyen +1 éves kapcsolatok esetén.

2015. nov. 29. 11:50
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Ő szakított, semmi köze hozzá.
2015. nov. 29. 11:59
 5/32 anonim ***** válasza:
2%
Ezt most miért is kellett leszavazni? Látszik erős, pozitív értékrend dukál a mai világban...
2015. nov. 29. 12:02
 6/32 anonim ***** válasza:
96%
Ha velem szakított valaki, nem érdekelte, hogy érzem magam utána, vagy mennyi idő után léptem túl.
2015. nov. 29. 12:06
 7/32 anonim ***** válasza:
3%

Na ja, de sejted, hogymi csak egy szeletet látunk a történetbő? Ha a csaj - kérdező - jött az ilyen "maradjunk barátok" baromságaival és utána tette így ezt, akkor ez mire jó? Alapból ez a "barátok maradjunk" dolog egy működésképtelen baromság.

2015. nov. 29. 12:08
 8/32 anonim ***** válasza:
98%

"Több mint egy hónapja szakított velem az exem, mondván nem az igazi a dolog, nem működik már. Alapból nem volt belém szerelmes se. Megértettem, megbeszéltük, elváltunk békében. "

Nem a kérdező szakított, és én nem látok itt olyat, hogy nagyon ragaszkodtak volna hozzá, hogy maradjanak barátok. Aki úgy szakít, hogy közben azt várja, hogy jó sokáig szenvedjenek miatta, és megsértődik, ha továbblép a másik fél, az egy önző dög.

2015. nov. 29. 12:12
 9/32 anonim ***** válasza:
2%

Hajlok rá, hogy azért erősen kiszínezett, adott nézőpontból kiírt kérdést látunk. Ahogy nagyon sokszor itt az oldalon.

2015. nov. 29. 12:13
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, mennyire van kiszínezve. Aki megsértődik azon, hogy miután ő szakított, az ex továbblépett, és nem hagyja az exet békén emiatt, az önző.

Képzeld magad a helyzetbe. Benne vagy egy párkapcsolatban, a párod azt mondja, hogy legyen vége, te továbblépsz, mással ismerkedsz, jól érzed magad, és akkor jön az ex, aki szakított, és nem hagy nyugton, mert te merészelsz mással is boldog lenni és nem őt siratod.

2015. nov. 29. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!