Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert kell szakitas utan is belem rugni azzal a szegyenfoltommal, amit bizalmasan rabiztam es megkertem, hogy alljon le vele?
Figyelt kérdés
Ennyire hulye valaki, vagy inkabb elvezi a dolgot?2015. aug. 17. 08:31
1/7 anonim válasza:
Szakítás után semmi se szent... ez ilyen. Nem véletlen pl, hogy én sose engedtem egy srácnak se, hogy intim képeket csináljon rólam csak is az "utolsó" barátomnak, aki már a vőlegényem, és akiben a kezdetektől megbíztam. Oltári disznóságot kellene vele szemben elkövetnem, hogy visszaéljen vele (amit természetesen nem tervezek). A titkokkal ugyanez a helyzet. Nem szabad a rózsaszín köd hatása alatt mindent elmondani, mert jajj szeretem, ő is szeret, úgyse élne vissza vele. De. Szakítás után sokan megmarhulnak.
2/7 A kérdező kommentje:
Eszembe nem jutna meg a legszemetebb beszolasa utan se, h a kepevel visszaeljek, pedig megtalalhatnam a kepet vhol a gepen, ha olyan lennek. Ez inkabb emberfuggo dolog lehet.
2015. aug. 17. 08:38
3/7 anonim válasza:
Férfiaknál ez inkább azért van úgy, hogy úgy tűnjön, miattad ment tönkre a dolog. Most mi is így vagyunk párommal, kezd széthullani a kapcsolat, ma vége is lesz, de mindig igyekszik rám hárítani a hibákat. Noha, ő csalt meg, de az én hibám, hogy rájöttem, szerinte ezzel tettem tönkre a dolgot. Nőknél inkább bosszú, hogy a másik rosszul érezze magát.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem ertem a bosszu okat, mert en a hulyesegeimen kivul nem csinaltam semmit, nem csaltam meg, csak siman bena voltam, de szerettem, meg fogadni is mernek ra h mas ennyire nem, de lehet ezutan se.
2015. aug. 17. 10:51
5/7 anonim válasza:
Nem mindenki ilyen, legalábbis, akiket ismertem nem éltek sosem vissza semmivel. Szerintem ez gyerekes és sértődöttségből tehette. De ezzel csak magát minősíti, járatja le, mert érett ember nem tesz ilyet.
6/7 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, h szidjon nyugodtan, emlegessen bármilyen rossz dolgot rólam, de ezt az egyet ne már, és tolja, mintha muszáj lenne odaszúrnia, ezt csak azért csinálja, bár egy ideje már szokom. :D
2015. aug. 17. 16:27
7/7 anonim válasza:
Ha látja rajtad, hogy hidegen hagy és nem tud ezzel felhúzni, akkor talán abba hagyja. Mert elképzelhető, hogy ezzel szórakoztatja magát, ami viszont elég gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!