Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy hónappal a szakítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hónappal a szakítás után elkezdtem ismerkedni, az exem őrjöng. Csak szerintem beteges dolog ez?

Figyelt kérdés

Több mint egy hónapja szakított velem az exem, mondván nem az igazi a dolog, nem működik már. Alapból nem volt belém szerelmes se. Megértettem, megbeszéltük, elváltunk békében.

Nemrég elkezdtem randizgatni, kezd komolyabbra is fordulni a dolog. Az exem megtudta, azóta írogat, hívogat nem hagy békén, elmondott minden r_*_bancnak, minden hazugság volt, nem is szerettem őt és társai. Én teljesen ledöbbentem, szerintem nagyon-nagyon éretlenül viselkedik, ráadásul semmi joga így lecseszni. Ha nem is örül a boldogságomnak, legalább tartsa meg magának a véleményét. Ráadásul egy felnőtt 30 éves emberről beszélünk.

Szerintetek jogosan lettem leszúrva? 24/N

2015. nov. 29. 11:47
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
96%

Damien-

én is egyszerűnek tartalak hisz a válaszaidnak, hozzászólásaidnak egy könnyen megragaható vezérfonala van: mindíg a nő a hibás.

Látom a más kérdések alatti hozzászólásaid is ezt a faék egyszerűségű és minden logikai alapot nélkülöző elvet követik.

Irigylem az ilyen embereket. Nem kételkedik az igazába, nem kérdőjelezi meg a tetteit...hülye szegény mint a beton, de legalább az önvizsgálat nyűgjét skippeli.

2015. nov. 29. 13:31
 22/32 A kérdező kommentje:

Színezni nem színeztem semmit, ez történt, annyi, hogy ez az én nézőpontom. Lehet az exem máshogy élte meg, azt nem tudom.

Békében váltunk el, szóval beszélőviszonyban maradtunk. Háromszor beszéltünk a szakítást követően, az egymásnál hagyott cuccokkal kapcsolatban. Találkozni nem találkoztunk. Lehet, hogy a külvilág szerint hamar léptem túl, de már részemről sem voltak valami nagy érzelmek, kifújt a kapcsolat. Most nagyon boldog vagyok. Csak csalódtam az exemben, hogy ezt így reagálta le. És a legjobb az egészben, hogy a fejemhez vágta, hogy már az elején tudnia kellett volna mekkora utolsó ribi vagyok, mert még a randizós fázisban lefeküdtem vele. Akkor érdekes módon ezzel semmi problémája nem volt, most emlegeti fel.

Szóval, inkább magamra vagyok dühös, hogy nem vettem észre, milyen emberrel vagyok.

2015. nov. 29. 13:33
 23/32 anonim ***** válasza:
0%

"már az elején tudnia kellett volna mekkora utolsó ribi vagyok, mert még a randizós fázisban lefeküdtem vele."

Azér' ebben van igazság...

2015. nov. 29. 14:35
 24/32 anonim ***** válasza:
Szegény kicsi Damien mitől vagy így megkeseredve, csak nem pofára ejtett egy csúnya nő? Nem is értem miért :(
2015. nov. 29. 14:40
 25/32 A kérdező kommentje:

Mi igazság van ebben? Nem csaltam meg és nem vertem át. :D

Szerintem felesleges húzni a másik agyát, és nyilván én is kíváncsi vagyok. Még soha egy barátomtól sem kaptam meg ezt, ő az első. Ráadásul eddig nem volt ezzel gondja, csak most amikor nem kell már.

Ha emiatt ribi egy nő, akkor szerintem nem velem van a gond :) De nem ez volt a problémám.

2015. nov. 29. 14:48
 26/32 anonim ***** válasza:
26%

Úgy állítod be, mintha ő lenne a gonosz meg a patás ördög meg ilyenek közben Te sem lehettél ám ügyetlen.

2015. nov. 29. 14:58
 27/32 anonim ***** válasza:

Kérdező vannak ilyen pasik ,nyilván azt várta,hogy majd sokáig szenvedsz meg sírsz utána, és mivel nem, ezért mérges rád és r.bi vagy.

Más esetekbe is előfordul ilyen pl. amivel én találkoztam

Nem feküdsz le egy pasival és EZÉRT visszahallod,hogy szerinte egy r.bi vagy. (mert nem kapott meg)

Visszautasítod amikor randira hiv, aztán visszahallod,hogy mindenkinek szid a pasi, hogy nem is vagy nagy szám meg r.bi vagy, nem is érti miért futnak annyian utánad. Egy a közös :megsértetted a pasi egot ezért ócsárolnak.

Örülj neki,hogy megszabadultál tőle!

2015. nov. 29. 15:01
 28/32 A kérdező kommentje:
Örülök is. Köszönöm a kommenteket :)
2015. nov. 29. 15:36
 29/32 anonim ***** válasza:

Öhm már bocs de felnőtt embereknél nem épp az a normális ha a randizós időszakban lefekszenek egymással? o.O Damien, te szűz vagy vagy tizenhat éves? (Azt már nem teszem hozzá hogy a válaszaid alapján b_u_z_i)

Egy rocker lány.

2015. nov. 29. 16:35
 30/32 anonim ***** válasza:
Hagyjátok szegény kicsi Damient. Krónikus szeretet/figyelem hiányban szenved. Úgy tűnik ebben éli ki magát, hogy itt szidja a nőket. Inkább örüljünk mi normális emberek, hogy nincs tapasztalatunk ilyen frusztrációt okozó helyzetekről. Más szóval car élete van szegénynek. Minek rúgni a földön fetrengőbe? Had szájjaljon, nem kell komolyan venni.
2015. nov. 30. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!