Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónappal a szakítás után elkezdtem ismerkedni, az exem őrjöng. Csak szerintem beteges dolog ez?
Több mint egy hónapja szakított velem az exem, mondván nem az igazi a dolog, nem működik már. Alapból nem volt belém szerelmes se. Megértettem, megbeszéltük, elváltunk békében.
Nemrég elkezdtem randizgatni, kezd komolyabbra is fordulni a dolog. Az exem megtudta, azóta írogat, hívogat nem hagy békén, elmondott minden r_*_bancnak, minden hazugság volt, nem is szerettem őt és társai. Én teljesen ledöbbentem, szerintem nagyon-nagyon éretlenül viselkedik, ráadásul semmi joga így lecseszni. Ha nem is örül a boldogságomnak, legalább tartsa meg magának a véleményét. Ráadásul egy felnőtt 30 éves emberről beszélünk.
Szerintetek jogosan lettem leszúrva? 24/N
Mondjuk az érdekelne miért állnak beszélő viszonyban? Az exek-el szerintem semmi értelme beszélő viszonyban lenni, mert 1.kavarást okoz 2.problémák gyökere 3.megalázó vagy reményben tartó (helyzetfüggő)
"...elváltunk békében.
Nemrég elkezdtem randizgatni, kezd komolyabbra is fordulni a dolog. Az exem megtudta, azóta írogat, hívogat nem hagy békén,"
Az én exeim is simán megtalálnának, ha akarnak, nem cseréltem telefonszámot vagy e-mail címet csak mert szakítottunk.
Egyikük anno még főiskolás korunkban kölcsön adott egy könyvet egy házi dolgozathoz, aztán fogta magát és felszívódott, lelépett mással, a könyvét csak úgy tudtam visszaadni, hogy az anyját kerestem fel.
#17 - ebben mi az egyszerű? a múlt az múlt, a helyén kell kezelni.
#18 - látszik akkor mennyire objektív vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!