Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Egy hónappal a szakítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy hónappal a szakítás után elkezdtem ismerkedni, az exem őrjöng. Csak szerintem beteges dolog ez?

Figyelt kérdés

Több mint egy hónapja szakított velem az exem, mondván nem az igazi a dolog, nem működik már. Alapból nem volt belém szerelmes se. Megértettem, megbeszéltük, elváltunk békében.

Nemrég elkezdtem randizgatni, kezd komolyabbra is fordulni a dolog. Az exem megtudta, azóta írogat, hívogat nem hagy békén, elmondott minden r_*_bancnak, minden hazugság volt, nem is szerettem őt és társai. Én teljesen ledöbbentem, szerintem nagyon-nagyon éretlenül viselkedik, ráadásul semmi joga így lecseszni. Ha nem is örül a boldogságomnak, legalább tartsa meg magának a véleményét. Ráadásul egy felnőtt 30 éves emberről beszélünk.

Szerintetek jogosan lettem leszúrva? 24/N

2015. nov. 29. 11:47
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
96%
Elég beteges. Ne foglalkozz vele, de ha zaklatni kezd jelentsd fel. Ki tudja mi baja, nehogy bántson.
2015. nov. 29. 12:17
 12/32 anonim ***** válasza:
95%
Sose ertettem ezt az utolag ribizest, meg szemetkedest, hozott egy dontest vallalja a kovetkezmenyeit, de ha nem o hozta volna hanem a masik akkor se utana rohangalni senkinek ha nem ker mar belole.
2015. nov. 29. 12:34
 13/32 anonim ***** válasza:
12%

Mondjuk az érdekelne miért állnak beszélő viszonyban? Az exek-el szerintem semmi értelme beszélő viszonyban lenni, mert 1.kavarást okoz 2.problémák gyökere 3.megalázó vagy reményben tartó (helyzetfüggő)

2015. nov. 29. 12:37
 14/32 anonim ***** válasza:

"...elváltunk békében.

Nemrég elkezdtem randizgatni, kezd komolyabbra is fordulni a dolog. Az exem megtudta, azóta írogat, hívogat nem hagy békén,"

Az én exeim is simán megtalálnának, ha akarnak, nem cseréltem telefonszámot vagy e-mail címet csak mert szakítottunk.

Egyikük anno még főiskolás korunkban kölcsön adott egy könyvet egy házi dolgozathoz, aztán fogta magát és felszívódott, lelépett mással, a könyvét csak úgy tudtam visszaadni, hogy az anyját kerestem fel.

2015. nov. 29. 12:42
 15/32 anonim ***** válasza:
13%
Engem nehezebb lenne megtalálni, mert telefonra, írásra nem reagálok exeknek, a családom lakhelyét nem tudja, ha tudja is ráhívom a rendőrt ha jön... szóval ki lehet ezt az őrjöngést kerülni - okos ember ki tudná!
2015. nov. 29. 12:46
 16/32 anonim ***** válasza:
92%
Megsértődött a pici lelke amiért ilyen hamar túlléptél rajta. Vagy esetleg most jött rá, hogy hibázott és olyan primitív, hogy így fejezi ki magát. Nevedk ki. Egy ilyen orbitális bunkót figyelembe venni sem érdemes. Inkább válasz jobbat legközelebb.
2015. nov. 29. 12:48
 17/32 anonim ***** válasza:
95%
Damien Hellfire, irigylem az egyszerű életedet. :-)
2015. nov. 29. 12:49
 18/32 anonim ***** válasza:
87%
Lepontozom a p_csába azt a k_csögöt mindig.
2015. nov. 29. 12:50
 19/32 anonim ***** válasza:
30%

#17 - ebben mi az egyszerű? a múlt az múlt, a helyén kell kezelni.

#18 - látszik akkor mennyire objektív vagy...

2015. nov. 29. 13:02
 20/32 anonim ***** válasza:
Rájött,hogy hibázott,és most úgy van vele,hogy ha az övé nem vagy,másé se legyél.Önző és gyerekes ember.Nem kell figyelemre méltatni,és abbahagyja.
2015. nov. 29. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!