Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónappal a szakítás után elkezdtem ismerkedni, az exem őrjöng. Csak szerintem beteges dolog ez?
Több mint egy hónapja szakított velem az exem, mondván nem az igazi a dolog, nem működik már. Alapból nem volt belém szerelmes se. Megértettem, megbeszéltük, elváltunk békében.
Nemrég elkezdtem randizgatni, kezd komolyabbra is fordulni a dolog. Az exem megtudta, azóta írogat, hívogat nem hagy békén, elmondott minden r_*_bancnak, minden hazugság volt, nem is szerettem őt és társai. Én teljesen ledöbbentem, szerintem nagyon-nagyon éretlenül viselkedik, ráadásul semmi joga így lecseszni. Ha nem is örül a boldogságomnak, legalább tartsa meg magának a véleményét. Ráadásul egy felnőtt 30 éves emberről beszélünk.
Szerintetek jogosan lettem leszúrva? 24/N
Még mindig tévdésben élsz more. Nekem ez szórakozás "itten" :D
Aha, persze. Azt hiszed komám így kevésbé szánalmas? Mert nem. Még ha igaz is amit nem hiszek. Az feltételezi, hogy emberi kapcsolatok híján szorulsz erre.
Szóval lényegében nem változtat azon, hogy magányos lúzer vagy csak max rádob egy adag rosszindulatot. De felőlem csináld. Engem nem zavar, ha ettől nagyfiúnak érzed magad elvégre biztos van mit kompenzálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!