Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit esznek a nők a bunkó egoista nagyképű gyökereken?
komolyan foglalkoztat a kérdés mert mindenhol ezt látom, h az arrogáns nagyképű csávók körül legyeskednek a lányok mindig.. de az a durva, h normális gondolkodású lányoktól is hallom, h ahh milyen jó pasi, biztos nem jönne össze egy ilyen senki lánnyal mint én
az egyik ismerősöm jogot tanul, szép lány, de ő is olyan, h folyton azokat a pasikat veszi észre, akik körül lebzselnek a nők és nekem meséli, h ahh milyen női voltak ennek meg annak a srácnak és h ő labdába se rughat egyikél se
wtf miért ilyen hülyék a nők??
Mert nők,ne akard mert nem tudod megérteni őket,ez tuti.
Tipikus nők,felszínesek,és ezek számítanak nekik,ennyi.
24/F
Így ha csak ezt a leírást nézzük.. h folyton azokat a pasikat veszi észre, akik körül lebzselnek a nők és nekem meséli, h ahh milyen női voltak ennek meg annak a srácnak és h ő labdába se rughat egyikél se .. akkor nem tudom ebből hogy jön a bunkó, egoista, arrogáns..
A páromnak is sok kalandja volt, illetve volt 2 komoly kapcsolata előttem. Minden csak nem bunkó és arrogáns. Bár a ti leírásotokban biztos az lenne, hiszen legyeskednek körülötte a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!