Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit esznek a nők a bunkó egoista nagyképű gyökereken?
komolyan foglalkoztat a kérdés mert mindenhol ezt látom, h az arrogáns nagyképű csávók körül legyeskednek a lányok mindig.. de az a durva, h normális gondolkodású lányoktól is hallom, h ahh milyen jó pasi, biztos nem jönne össze egy ilyen senki lánnyal mint én
az egyik ismerősöm jogot tanul, szép lány, de ő is olyan, h folyton azokat a pasikat veszi észre, akik körül lebzselnek a nők és nekem meséli, h ahh milyen női voltak ennek meg annak a srácnak és h ő labdába se rughat egyikél se
wtf miért ilyen hülyék a nők??
#6-os
Már itt is kezded a sz@r.ságaidat???? Ne légy már ennyire szánalmas!
A baj általában az, hogy vonzódni nem csak jellemhez lehet, de ahhoz is amit egy férfi képes kiváltani a nőben. A legsötétebb gyökérnek és felszínes, beképzelt suttyónak, ha a világon semmi mást nem is tudsz felvetni előnynek, a magabiztosság adott. Felfuvalkodottan és önelégülten, pontosan, de akkor is magabiztos.
Szomorú vagy sem, rendes férfiként hiába kezeled korrekten, hiába vagy ezerszer odaadóbb és szereted tiszta szívvel, mindez édeskevés ha mellé nem vagy elég határozott, ha nincs az a szikra ami bezsongatná a lányt, ha nem az ösztöneire hatsz. Nekem is törték össze már sokszor a szívem, pedig már kamaszként is komolyabb és ha nem hat egoizmusnak, talán értelmesebb is voltam a koromhoz képest. Ismerkedés, pár napos (max hetes) együttjárások és csókok, fellángolások voltak, de szinte kivétel nélkül már itt megrekedtem. Törődést, gyengédséget sosem értékelték, ami előrelépés volt, az mindig a randira hívásból jött, amit mögém képzeltek, amit tőlem szerettek volna és amiben csalódniuk kellett. Hibáztattam, megundorodtam és gyűlöltem, ez mind megvolt... de ha lassan is, legalább levontam a tanulságot. Nárcizmus mindenben a lányokat/nőket hibáztatni, csinálhatod persze, csak ettől még szemernyit sem fog javulni a magánéleted.
Nem szemétté vagy aljassá kell válni, még ha ez is tűnik megoldásnak. Egyszerűen kell egyensúly, szív mellé tököt is kell növeszteni, a szemedben ott kell lennie annak amitől szinte lecsúszik a székről ha mellette vagy. Sárm, határozottság, ezek azok a férfias vonások amik vonzóak egy nő számára. Mert persze, gének és jobb arcvonások a randevúra híváshoz azért kellenek, nem ártanak, de azért gondolj bele jobban, erre fogni sem jogos kifogás... a sekélyes és bunkó gyökerek közt is van olyan aki még alulról sem súrolná a közepes átlagost, mégis sikeres, mert mélyebb gondolatok vagy érzelmek híján aggály sincs benne, nem fél megszólítani, nem fél állni a lány tekintetét, ha megkívánja, azt érezni is rajta. Kérdeztél, és erre ez a válasz, ezért tudnak mégis sikeresebbek lenni, ezt eszik rajtuk a nők.
Az már más kérdés, hogy ha tartalmas párkapcsolatot keresel, a "sikeres" mint fogalom értelmét veszti, akkor elég ha egyetlen lány szívében találsz helyet, aki számodra fontos, aki az igazi. Őt fogod meghódítani ezzel, minden nap, annak minden percében. :-)
Legyél te is magabiztos, határozott és jó értelemben véve tegyél rá magasról, mit gondolnak rólad mások és rád is így fognak reagálni a nők.
A bunkóság és a nagyképűség nem kötelező ezek mellé, de annyira fontosak és ritkák a fentebb felsorolt tulajdonságok, hogy a nők még a bunkó, beképzelt viselkedést is elnézik miattuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!