Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lettek a nők kiskirálynő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettek a nők kiskirálynők manapság?

Figyelt kérdés

régen azt hittem, a férfi és a nő egymást keresi.

Most úgy érzem, minden nő egy kicsit többnek képzeli magát, és szívességet tesznek egy pasinak, hogy egyáltalán szóba álljanak vele.

Ti igy érzitek?

2015. dec. 2. 10:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Őszintén, én nem látok a környezetemben egy ilyen "kiskirálynő" lányt se :D Nem tudom, fura lányoknál próbálkozhattok.

Mindazonáltal nem értem, miért kéne olyan fiúkat hamis reményekkel húznom, akikről érzem, hogy egyértelműen nem lesz soha esélyük? Nem, itt most nem is arra gondolok, hogy milyen az arca, stb. Ha viszont olyan stílusú az öltözéke, a beszéde, cigizik, vagy fél perce még más csajt fűzött lelkesen, stb, akkor az egyértelműen NEM, és kár tovább erőlködni. Én pl tudom, hogy semmit nem akarnék olyan pasitól, aki dohányzik. Nem, és kész. Akkor minek pazarolni az időnket? Jobb lenne, ha adnék neki esélyt, hagynám, hogy beleélje magát a dologba, és utána koptatnám le, vagy akarnám megváltoztatni?

Megint más kategória, ha egy leányzó nem képes kulturált, emberhez méltó stílusú visszautasításra. Azt elhiszem, hogy felhúzza a férfiakat, és rosszul esik.

21/l

2015. dec. 2. 12:52
 12/17 anonim ***** válasza:
18%

Csakis a férfiak miatt lettek ilyenek a nők!!! Mert a férfiak nagy része nem tud nemet mondani a pu*cinak!!!

Ott hevernek a társkeresőn a nők lába előtt, csak hogy nőt kaphassanak.

Ha pasik nem ilyenek lennének a nők éreznék hogy nem olyan kelendőek.

Amikor egy 120 kg kövér nő azt mondja hogy rá azt mondják a pasik, hogy egy felső kategóriás nő és teljesen el van szállva ezért, akkor miről beszélünk.......

2015. dec. 2. 12:57
 13/17 anonim ***** válasza:
21%
ne megjöttek a én nem vagyok olyan a barátnőim se olyanok valamik! meg hogy rossz helyen keresgélsz.... duma! ennyit hazudni már tele a padlás a hazugságaitokkal...
2015. dec. 2. 12:57
 14/17 anonim ***** válasza:
28%
Mert boldog-boldogtalan a semmire is agyondicséri őket.
2015. dec. 2. 13:40
 15/17 anonim ***** válasza:
25%
Ha a nő kiskirálynő, mert válogat társkeresésnél, akkor a férfi meg kiskirály, mert ha már összejöttek, el van várva, hogy a nő csinálja a házimunka háromnegyedét...
2015. dec. 2. 14:04
 16/17 anonim ***** válasza:
tömeg-elek, oké, minden nőt ismersz a világon, értelek. :D
2015. dec. 2. 15:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Ott hevernek a társkeresőn a nők lába előtt, csak hogy nőt kaphassanak

ezt majd akkor is mondogasd kérlek ha 50 éves leszel és egyedül mint a kisujjad :) csak mert te felsöbbrendűbb vagy anál hogy egy nővel szépen bánj ugyebár :) hajrá.

2015. dec. 3. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!