Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság miért olyan nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért olyan nehéz nem dohányzó nőt találni?

Figyelt kérdés

Sokan a barátnők, haverok hatása miatt cigizhetnek, vagy tényleg úgy érzik szükségük van rá? Olyan fura ez nekem, hogy még fizetnek is azért, hogy a rákok ehessék a tüdejüket (már akinek).

Nekem (lakásban se) ne dohányozzon egy nő sem!

Ki hogy van vele?

2015. nov. 19. 20:25
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
37%
Én se cigizem pl!
2015. nov. 19. 20:29
 2/32 anonim ***** válasza:
28%
Rossz körökben mozogsz ezek szerint. Sem én, sem a barátnőim nem cigizünk. 20l
2015. nov. 19. 20:30
 3/32 anonim ***** válasza:
43%
Engem nem zavar, én is cigizek. Meg a családom is. Meg a barátaim is. Meg úgy a magyarok 60%-a. Egyébként meg nem ezen múlik, hogy ki milyen ember. És az sem igaz, hogy aki dohányzik igénytelen, nem törôdik magával. Én pl rendszeresen sportolok, illatosítom magam.
2015. nov. 19. 20:30
 4/32 A kérdező kommentje:
Nem mozgok jelenleg semmilyen körökben. De az egyetemen is, melóhelyeken is ezt tapasztaltam. Alig akad olyan, aki nem bagózik. És nem a klasszikus munkásosztályra (akik egy gázon bagóznak) értendő helyekről beszélek.
2015. nov. 19. 20:31
 5/32 anonim ***** válasza:
37%
Ez engem is zavar, főleg hogy allergiás vagyok a nikotinra. Ráadásul elég sok pénz, értelme meg semmi. És csak drágább lesz.
2015. nov. 19. 20:35
 6/32 anonim ***** válasza:
33%
Azért bírom ezt, hogy "aki dohányzik, annak is meg kell adni az esélyt", meg "attól még ugyanolyan ember, mint a többi", illetve hogy "lehet igényes és folytathat egészséges életmódot" (LOL?!) - érdekes módon az senkinek nem jut eszébe, hogy ugyanezt az analógiát rá lehet fogni a kevésbé jól kinéző, akár túlsúlyos emberekre is, meg kábé mindenkire, akiknek általában mégse ad esélyt senki se.
2015. nov. 19. 20:36
 7/32 A kérdező kommentje:
Utolsó igen, ezt szerettem volna pont írni most én is, de megelőztél. Miért adjak esélyt annak, aki dohányzik, ha ez nálam elvi kérdés? Ez olyan, hogy te adnál esélyt egy olyan srácnak, aki nem jön be neked csak azért, hogy elmondhasd magadról, mekkora korrekt és alkalmazkodó ember vagy? :D
2015. nov. 19. 20:37
 8/32 anonim ***** válasza:
45%
Utálom a dohányzó nőket. Füstölnek, bűzlenek, bekapnak egy Airwavest, a rágó-cigi kombinációjú szagtól, ami megközelítőleg a hányás aromájára hajaz, az meg még jobban felfordítja a gyomromat. A ruhájukon is érezni, méterekről kiszagolok egy dohányost, undorító. És akkor ilyen "nők" szájában turkáljak a nyelvemmel... a hideg kiráz tőle, fúj!
2015. nov. 19. 20:41
 9/32 anonim ***** válasza:
65%

#6 nem kell esélyt adni a dohányzónak. Se a kövéreknek. Mindenki annak ad esélyt, akinek akar. Csak elmondtam a véleményem, hogy szerintem nem mérvadó, hogy valaki dohányzik-e vagy sem, de hogy adsz-e neki esélyt vagy sem, az a te dolgod. És egy dohányos is lehet igényes, igen.

Viszont csak úgy mondom, hogy nehéz dolgotok lesz így mivel a fiatalok (15-35) nagy része cigizik.

2015. nov. 19. 20:42
 10/32 anonim ***** válasza:
68%

Amúgy ki a halál fäsza mondta, hogy esélyt kell adnotok a cigiseknek?:D

Senki? Akkor meg mit pattogtok?

Én meg az ilyen begyepesedett idiótáknak nem adok esélyt.

2015. nov. 19. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!