Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság miért olyan nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért olyan nehéz nem dohányzó nőt találni?

Figyelt kérdés

Sokan a barátnők, haverok hatása miatt cigizhetnek, vagy tényleg úgy érzik szükségük van rá? Olyan fura ez nekem, hogy még fizetnek is azért, hogy a rákok ehessék a tüdejüket (már akinek).

Nekem (lakásban se) ne dohányozzon egy nő sem!

Ki hogy van vele?

2015. nov. 19. 20:25
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
#10: szóval begyepesedett az, aki odafigyel az egészségére. Köszönjük Emese. A kommenteddel magadat égeted. :D
2015. nov. 19. 20:46
 12/32 anonim ***** válasza:
22%
#10: Mintha picikét lerína erről a hozzászólásodról, hogy téged még egy láncdohányos sem igen szólít le, nemhogy egy dohányosokat kerülő férfi. :D
2015. nov. 19. 20:49
 13/32 A kérdező kommentje:
#12: hatalmas élc. :D
2015. nov. 19. 20:50
 14/32 anonim ***** válasza:

A ráknak más oka is lehet, és a passzív dohányzás ellen nem sokat tehetünk, ahol felnőttem, a lépcsőházban van olyan lakó, aki a liftben is dohányzik.

Nekem ismerkedésnél ez kizáró tényező, mert a szervezetem nem bírja. Még kezdetben 18-20 éves korom között (előtte láthatatlan voltam a srácoknak) nem volt fontos, úgy álltam hozzá, hogy ne zárjak ki ezért senkit, de kénytelen voltam.

2015. nov. 19. 20:59
 15/32 anonim ***** válasza:
20%

Olyan kis csicskákat szoktam verni mint a kérdezô, meg a fantáziátlan nevû válaszoló. De persze a monitor mögött biztonságban érzi magát az ilyen teremtmény, onnan nyugodtan, névtelenül tud pofázni.

Nem baj, elôbb-utóbb valaki rászánja az idôt, hogy megtaláljon és agyonbässza a szátokat. Puszi🚬🚬🚬

Kérem a lepontozást!

2015. nov. 19. 21:04
 16/32 anonim ***** válasza:
55%
Fúj, a cigizés annyira undorító szokás. Igénytelenség már maga a tény is, hogy gyárkéménynek képzeli magát, ráadásul sokat elmond a jelleméről, hogy szánt szándékkal és tudatosan teszi tönkre saját szervezetét. Nálam kizáró tényező, ha egy nő dohányzik. Ráadásul a legtöbb dohányos végtelenül önző, mert nem elég, hogy magukat nem tisztelik, még a környezetükre sincsenek tekintettel és mérgezik a körülöttük lévőket.
2015. nov. 19. 21:13
 17/32 anonim ***** válasza:
45%

Engem eddig sem érdekelt, ha dohányzik pedig nem cigiztem.

Most, hogy egyre jobban rászokom, még annyira sem érdekel inkább csak az, hogy ő tolerálja az én füstölésem.

2015. nov. 19. 22:16
 18/32 anonim ***** válasza:
Én épp az ellenkezőjét látom.Szeptemberben beíratkoztam egy szakképzésre ,20 fő ,zöme nő.Egyedül én dohányzom.
2015. nov. 19. 22:55
 19/32 anonim ***** válasza:

Jarj el box vagy mma vagy brazil jiu jitsu orakra vagy futni. Na ezeket nem lehet kibirni, ha cigizik valaki. En nem lattam meg dohanyozni a csoporttarsakat. Ismerkedj sportolokkal.

N

2015. nov. 19. 23:43
 20/32 anonim ***** válasza:
25%
A cigizés mellett nem lehet egy épeszű indokot mondani, tehát minden ellene szól. Nálam a cigizés egyenlő az intelligenciahiánnyal.
2015. nov. 20. 01:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!