Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért olyan nehéz nem dohányzó nőt találni?
Sokan a barátnők, haverok hatása miatt cigizhetnek, vagy tényleg úgy érzik szükségük van rá? Olyan fura ez nekem, hogy még fizetnek is azért, hogy a rákok ehessék a tüdejüket (már akinek).
Nekem (lakásban se) ne dohányozzon egy nő sem!
Ki hogy van vele?
A ráknak más oka is lehet, és a passzív dohányzás ellen nem sokat tehetünk, ahol felnőttem, a lépcsőházban van olyan lakó, aki a liftben is dohányzik.
Nekem ismerkedésnél ez kizáró tényező, mert a szervezetem nem bírja. Még kezdetben 18-20 éves korom között (előtte láthatatlan voltam a srácoknak) nem volt fontos, úgy álltam hozzá, hogy ne zárjak ki ezért senkit, de kénytelen voltam.
Olyan kis csicskákat szoktam verni mint a kérdezô, meg a fantáziátlan nevû válaszoló. De persze a monitor mögött biztonságban érzi magát az ilyen teremtmény, onnan nyugodtan, névtelenül tud pofázni.
Nem baj, elôbb-utóbb valaki rászánja az idôt, hogy megtaláljon és agyonbässza a szátokat. Puszi🚬🚬🚬
Kérem a lepontozást!
Engem eddig sem érdekelt, ha dohányzik pedig nem cigiztem.
Most, hogy egyre jobban rászokom, még annyira sem érdekel inkább csak az, hogy ő tolerálja az én füstölésem.
Jarj el box vagy mma vagy brazil jiu jitsu orakra vagy futni. Na ezeket nem lehet kibirni, ha cigizik valaki. En nem lattam meg dohanyozni a csoporttarsakat. Ismerkedj sportolokkal.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!