Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság miért olyan nehéz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért olyan nehéz nem dohányzó nőt találni?

Figyelt kérdés

Sokan a barátnők, haverok hatása miatt cigizhetnek, vagy tényleg úgy érzik szükségük van rá? Olyan fura ez nekem, hogy még fizetnek is azért, hogy a rákok ehessék a tüdejüket (már akinek).

Nekem (lakásban se) ne dohányozzon egy nő sem!

Ki hogy van vele?

2015. nov. 19. 20:25
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Én így fogom fel , cigizik = lelkileg gyenge.
2015. nov. 20. 01:54
 22/32 anonim ***** válasza:

Sajnos sokan dohányoznak. :(

Én is utálom a dohányfüstöt,kerülöm,

megértem hogy olyat kell keresni aki szintén utálja és nem cigizik...

Utálom mert büdös,nem bírja szerveztem!!!!

Hasonló hasonlónak örül! :)

ezért kell hasonlót keresni!

Az iskolámban,munkahelyemen sok sok ember dohányzik,

ő dolguk,csak ne fújják rám,én kerülöm az ilyen embereket,

ő dolguk hogy mit vesznek a pénzükből,hogyan rongálják egészségüket!

Minden jót,sok sikert!

2015. nov. 20. 06:40
 23/32 anonim ***** válasza:
6%

Én dohányzok. És szeretem. Nyilván egy nem dohányosnak fogalma sincs arról, hogy mit benne élvezni........pedig aki rendszeresen szívja, élvezi. Engem nem érdekel kinek mi a véleménye erről. Mindenkinek szíve joga úgy gondolkodni, ahogy. Nem érdekelnek az elvek sem. Nekem is van millió, például az, hogy aki lenézi a másik embert azért, mert az dohányzik...tehát nem ismeri, nem tud róla semmit, mégis leírja...az az én szememben nem több egy ostoba, felszínes baromnál. De sajnos ilyen világban élünk. Ítélkezünk állandóan. Kövér? Akkor szar ember, egészségtelen. Dohányzik? Szar ember, egészségtelen. Nincs elég pénze? Lusta, céltalan, szar ember. Kérdem én...mire van ekkora nagy mellényetek? Ti, nem dohányzó, kölesen élő, felszínes seg.garcok? Ugyanúgy vannak köztetek tüdőrákosok...pedig 1 szálat nem szívott el...amúgy vannak cukorbetegek, magas vérnyomásúak, és olyanok,akik nem élik meg az 50 évet. Chöh. Röhej ez a világ amiben élünk! Torz emberek, torz értékrendekkel ítélkeznek azok felett,akik nem pont olyanok, mint ők... Na ez a szánalom. z az igénytelenség. A lelki igénytelenség. De gondolom nálatok csak a testi a lényeg...a többi már nem....

Aki magára veszi a soraimat...szerintem nézzen magába. Biztos nem véletlen a dolog.

2015. nov. 20. 10:01
 24/32 anonim ***** válasza:
92%
Szeresd a szarodat te kretén. Egy dohányzó nőt le se köpnék. Undorító száz éve lejárt szokás, be kéne tiltani.
2015. nov. 20. 10:32
 25/32 anonim ***** válasza:

Az én szervezetem érzékeny rá, bekönnyezik, csípi a szemem, ha töményen ér, még fáj is. Ha egy dohányzó lakó után szállok be a liftbe, aki azt a kis időt sem bírja ki, kellemetlen számomra.

Semmi élvezet nincs számomra mások dohányzásában. Egyébként teljesen mindegy, mivel próbálja elfedni a szagokat a dohányzó, mert valahogy érzem akkor is, ha épp nem füstöl, és ha rágózott meg befújta magát dezodorral.

A szervezetem egyszerűen teljesen elutasítja, tiltakozik.

Én elfogadom, ha valakinek ez a szenvedélye, de nem tudnék egy fedél alatt élni dohányzóval. Ezért lett szempont, hogy kizárólag nemdohányzó férfi jöhet szóba társkeresésnél.

2015. nov. 20. 12:04
 26/32 anonim ***** válasza:

Én nem dohányzok és nem is vonz a cigifüst, tehát nem szívesen jönnék össze dohányossal, viszont nem szólok meg senkit ezért a szokásáért, mivel régen én is cigiztem 10 évig.

Aki a dohányzást az intelligencia hiánnyal hozza párhuzamba, remélem tisztában van vele, hogy szinte minden költő, művész, író, tudós dohányzott/dohányzik, az ilyen jellegű pótcselekvések ugyanis segítenek az agymunkában.

Ami a gyengeséget illeti: 10 évig zsinór dohányos voltam, most egyáltalán nem szívok szintén kb 10 éve, már nem számolom. Nem érzem magam lelkileg sem erősebbnek, sem gyengébbnek, a lelki erő adottság, ami többé kevésbé állandó.

Amit utálok, az az ostoba ítélkezés amit itt egyesek csinálnak. Nem kötelező dohányossal járni, de ezért lenézni valakit nem vall magas intelligenciára,szerintem.

2015. nov. 20. 13:31
 27/32 anonim ***** válasza:
11%

Dohányos nőként hozzászólva, sosem fogom megérteni, mi ez a nagy utálkozás a cigizők ellen. Ez a kérdés is... Bár annyi gondom lenne, hogy másoknak milyen rossz szokásai vannak!

Nem kell senkinek tolerálnia a dohányzást, szerencsére itt, kicsiny hazánkban szabad a választást, így hát nem kötelező füstölgő nővel együtt lennie az ember fiának, ha nem akarja. Innentől kezdve nem értem a problémát.

Nagyon szép, hogy leírjátok, a dohányzás drága, és egészségtelen. Valóban. Minden dohányos tudja, tehát köszönjük az információt, eddig azt hittük, jót teszünk vele...

Tiniként kezdtem dohányozni? Hogy miért? Mert kíváncsi voltam. Mert az felnőttes. Mert ezt láttam otthon, és alig vártam, hogy kilépjek a gyerekkorból, és azt csináljak, amit akarok. Aztán rászoktam, és a függőség bizony nagy úr. Nem vagyok rá büszke, ez tény, de nem is szégyellem magam. Kicsit sem.

Az, hogy mások ezért megszólnak, mellékes. Egyrészt sosem éreztem, hogy olyanok szavára adnom kellene, akik alig ismernek, vagy nem állnak hozzám közel, utóbbiak nyilván nem ítélnek el. A párkeresés sem okozott gondot soha.

És hogy cigizés egyenlő a nulla intelligenciával? Ezen már csak azért sem sértődök meg, mert butaság, ezzel a kijelentéssel foglalkozni sem érdemes. (És részemről az ostoba, aki bárminemű összefüggést lát az intelligencia és a dohányzás között)

2015. nov. 20. 20:29
 28/32 anonim ***** válasza:

Én csak annyit várnék el nemdoháynzóként a dohányzóktól, hogy legyenek tekintettel ránk is, és legalább az alapvető szabályokat tartsák be.

Tehát pl. liftben tilos a dohányzás, a tömegközlekedés járműveinek utasterébe nem fújjuk be a füstöt, nem pöfékelünk más orra alá, ha szemmel láthatóan ez zavarja, nem állunk be a fedett megállóba füstölni...

2015. nov. 20. 21:31
 29/32 anonim ***** válasza:
0%

Azért mert 100-bó van 2 ilyen tahó, te már egy kalap alá veszel mindenkit kedves utolsó? Tudjátok, én igazából leszarom az ilyen tetvek véleményét, mint pl az egyik válaszoló, aki dohányzó nôt "le se köpne", voszont nem tudom ki a kùrva anyátoknak képzelitek magatokat. Kit érdekel te kit köpnél le? Vlszeg a való életben te is olyan kis csipszar vagy, mint a többi netharcos.

Annyi buta gëcit, mint amennyi ezen az oldalon van, pfejjj... Édes istenem..

Csicskák.

2015. nov. 20. 22:22
 30/32 anonim ***** válasza:
92%
29-es kemény vagy mint Ryback
2015. nov. 20. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!