Manapság egyre több dohányzó várandós nőt látok az utcákon, tereken. Nektek mi erről a véleményetek?
Szerintem csak jobban kiszúrjuk őket. Amúgy nekem is feltűnt.
Télen pl. egy nagyobb kabát alatt nem vesszük észre, hogy kismama az illető.
Nincs gyermekem, de mégis felháborít az ilyen! Én szerencsére nem láttam sokat, csak 1-2-t, cigány nőket, akik kb. évente pottyantják a pulyáikat. Tőlük kb. nem is várok jobbat.
Szerintem oltári felelőtlenség! Rengeteg kárt okozhat a babának! Egyszer olvastam egy kérdést erről, ott is sokan védték a dohányzókat, mondván, az ő gyereküknek sem lett baja, csak asztmás volt kiskorától, de sebaj, kinőtte! Az idióta...
Egy volt kollégám is azzal érvelt, mikor vele volt terhes, nem dohányzott az anyja, csak az egy évvel fiatalabb húgával, mégis neki van epilepsziája és asztmája. Marha jó érvelés, főleg, mert pici baba volt, mikor szívta mellette az anyja!
Párom apja végig a lakásban dohányzott, mikor a párommal volt terhes az anyja, gyengébb az idegrendszere az átlagnál, én csakis a cigit okolom ezért! Már a passzív dohányzás is épp elég!
nálam ez a téma veri a biztosítékot.... :(
elfogadhatatlannak tartom ezt a fajta viselkedést, hogy lehet valaki ennyire önző és undorító, hogy szegény kisbaba egészségét károsítja? az nem érdekel, ha vki szívja a cigit, de mihelyst van egy szenvedő alanya, iszonyatosan kiakadok!!! szegény baba, még meg sem születik, és szó szerint szívás az élete!! :/
Tudom, hogy nem csak a romáknál divat ez, ahogy azt is, hogy nem minden cigány nő ilyen felelőtlen.
Nagyon szomorú, hogy valakinek nem ér ennyit a gyereke egészsége! Volt, ahol azzal érveltek a pártoló nők, hogy nekik bezzeg az orvos mondta meg, hogy káros lenne, ha nem fokozatosan szoknának le róla terhesség alatt.
Hát szerintem meg akármilyen láncdohányos is az illető, igenis le lehet tenni hirtelen. Apám és még sokan úgy szoktak le több évtized után, hogy egyik napról a másikra, aki fokozatosan csökkenti, sosem szokik le.
A gyerek egészsége nem elég ok, hogy egyből letegye? Egy slukkot nem lenne pofám letüdőzni, ha tudom, hogy a szívem alatt hordok egy életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!