Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért végződik manapság 10 házasságból 8-9 válással?
Lehet, hogy sok a 8-9, akkor 6-7.
Nem értem. Mi változott?
Régebben is nehezen lehetett megélni vmennyire, mégis kevesebb volt a válás.
És most mind1, hogy van-e gyerek, vagy nem.
Miért lett manapság ennyire gyakori a válás?
Ez csak azt tükrözi, hány ember él társas magányban, hányan nem mernek felnőni érzelmileg, és hányan boldogtalanok ez miatt.
Nem magával a válással van a gond, az csak a tünet, amit a sok görcsösen élő, megalkuvó ember okoz.
Háborúban nincs építkezés.
Ott rombolás van. Egymás rombolása.
Csak akkor kezdhet valaki építkezni, ha békében van, a környezetével, de leginkább saját magával. De ehhez be kéne látni, hogy ő is hibás sok dologban. Sőt, az életéért csak ő a felelős, gyávaság a másikra mutogatni, hárítani, miközben azt nem akarja meglátni, hogy ő mit tett, vagy nem tett azért, hogy idáig fajuljon a dolog.
Igen, ez megy a tévében, meg újságokban, és amikor valaki nagy szarban van, és körülnéz, és meglátja, mennyien vannak még a pöcegödörben rajta kívül, anyu, apu, haverok, elhiszi, hogy akkor mégiscsak jól csinálja, és marad a szarba egész életében.
Mert hagyja, hogy befolyásolják.
1.Sok a meggondolatlan házasság.Pl.érdekből esküdnek meg,vagy jön a gyerek (becsúszik),és valamelyik fontosnak tartja,hogy házasságba szülessen.A nő teherbe ejti magát,ezzel megfogva a férfit,és konkrétan kikényszeríti az esküvőt.(Én ezt hülyeségnek tartom,de mindegy,aztán persze lehet jól sül el,ki tudja.)
2.Szerintem a világ változása miatt is van ez.A megélhetéshez pénzre van szükség,amit ugye egyre nehezebb megkeresni,közben az árak emelkednek,egyre rohanósabb világot élünk,éjjel-nappal dolgozni kell,kevesebb idő jut egymásra.
3.A sok stressz.A kettes itemben nagyjából körül írtam miből fakadhat.
4.Az,hogy a problémát nem megoldják (vagy megoldani próbálják),hanem megfutamodnak.Esetleg lenyelik a békát,így a gondok halmozódnak és idővel,mint egy bomba robbannak.
És itt is megy a hárítás: a világ, a sajtó, a gazdasági helyzet...
Ja, és az én? Az? "Hát az tökéletes, nem az én hibám, ilyen a világ!"
Na persze.
Én tudom, hogy amit eddig elrontottam, ott bőven benne volt az én kezem is, én vagyok a felelős.
Ti be meritek vallani magatoknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!