Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettek a nők kiskirálynők manapság?
régen azt hittem, a férfi és a nő egymást keresi.
Most úgy érzem, minden nő egy kicsit többnek képzeli magát, és szívességet tesznek egy pasinak, hogy egyáltalán szóba álljanak vele.
Ti igy érzitek?
"Aki tetszik, azzal önként is szóba állok. Azt meg ne várja el tőlem senki, hogy olyan valakivel randizgassak, akivel már pár beszélgetés után kiderült, hogy nem igazán hozzám való."
Pár beszélgetés?! Ne kamuzz már!! Aki nektek nem tetszik, azzal két szót se vagytok hajlandóak váltani!! Egy példa:Facebookon egy volt osztálytársnőmet bejelöltem ismerősnek, erre letiltott szó nélkül... Na, ezek vagytok ti nők!...
"Ezek nem a nők, ez egy osztálytársad, aki gondolom még nem nő, hanem gyerek."
24 éves...
Én pont az ellenkezőjét veszem észre. Régen a férfiak sokkal többet udvaroltak, virágokat vittek a lánynak, fizetős programokat szerveztek. Manapság elvárják, hogy a nő is kezdeményezzen és gyorsab legyen szex.
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!