Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság miért van ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság miért van ennyi könnyűvérű nő?

Figyelt kérdés

Már majdhogynem alig lehet találni olyat, akinek nincs vaj a füle mögött. Mi okozhatta ezt a médián, torzult családi mintákon, baráti környezeten túl?

Téves énkép, megtépázott önbizalom a csalódások miatt?

2015. nov. 25. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
7%
nem tudom, de én élvezem, mert a legtöbb csaj csak arra jó, h kifacsarja a répámat, beszélgetni, meg jól érezni magamat haverokkal tudom csak a répafacsaráson kívül, bár lehet, h azt is jobban élvezném velük, még nem próbáltam :D
2015. nov. 25. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
a média feminizmus mondja éld ki magad buliz sexelj rá érsz 30-40 évesen családot alapítani
2015. nov. 25. 21:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Nézd, engem nem az érdekel, hogy te kivel facsartatod a répádat, mert arra bármikor találok én is, ha akarnék. :D Értelmes nőkről szólt a kérdés, hogy miért nincsenek jelen a mai világban, csak elenyészően?
2015. nov. 25. 21:26
 4/6 anonim ***** válasza:
sztem facsartasd te is ki, és nem lesznek hülye kérdéseid utánam, millióan megkérdezték már ezt itt, senki nem tudja a választ, de hátha majd pont te meg fogod tudni, h miért lettek ribik a csajok, kit érdekel, ha nem lennének azok, akkor meg az lenne a baja vkinek
2015. nov. 25. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Mert ezt hozta először a rendszerváltás, aztán a liberalizmus aztán az y generáció, technika, feminizmus, drogok, trendek, pop kultúra, média, divat, stb.

Nekem a legtöbbjétől már hányingerem van, mert rengetegnek a tekintete mögött látom azt a kiélt világi k.rv@ szerepét amit játszanak az ilyenek.

2015. nov. 25. 21:57
 6/6 anonim ***** válasza:

Miért baj az, ha valaki szeret szexelni? Amúgy a legnyilvánvalóbb okokat kihagytad. Fogamzásgátlás és egyenjogúság. Régebben is ugyanúgy lettek volna könnyűvérűek a nők, ha nem féltek volna, hogy szégyenben maradnak, és a társadalom kiveti őket magából. Ma lehet védekezni, elvetetni, örökbe adni, inkubátorba tenni a gyereket. Fel lehet egyedül is nevelni.

A nőknek is vannak igényeik. És a történelem folyamán most először kaptak lehetőséget rá, hogy büntetlenül kielégíthessék őket. Azok is rátehetnek egy lapáttal, amiket felsoroltál, de az ember alapból úgy van kódolva, hogy szeressen szexelni. Igen, a nő is.

Engem nem befolyásol különösebben a média, jó családom van, a baráti körömben teljesen más szexuális kultúrájú emberek vannak, nincs téves énképem, sem megtépázott önbizalmam, csalódnom sem kellett eddig különösebben. Mégis sok egyéjszakás kalandom volt már, mert szexelni jó. Ettől nem tartom magamat kevésbé értékesnek, vagy értelmesnek.

2015. nov. 25. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!