Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy lányt, aki egy kissé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lányt, aki egy kissé könnyűvérű lett, elhajtottam. Jól tettem?

Figyelt kérdés

Ez a lány elég régóta tetszett, volt, hogy majdnem összejöttünk. Aztán valami rátört... Melltartós képek, fürdőruhás, csak testről készült fotók, fickókra ráakaszkodott, aztán elért engem is, és mondta, hogy tudja, hogy mennyire tetszem neki, és most az övé lehetek. Úgy felhúztam magam, hogy konkrétan ellöktem, és kiosztottam, hogy mekkora utolsó szajha lett, akkor már inkább befizetek egy luxusk...ára, mint rá, undorító, és egyszerűen nem tartom többnek, mint egy darab húsnak, és hogy takarodjon a szemem elől, mielőtt elhányom magam.

Haverjaim azt mondják, hogy egy magamfajta idiótát még sosem láttak. Azóta a lány marhára megsértődött, még vagdossa is magát, minden képét törölt, de valahogy nem bánom, hogy így történt...

Mi erről a véleményetek?

2015. aug. 17. 20:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A saját szüzies életedröl nem irtál semmit!
2015. aug. 17. 20:38
 2/13 anonim ***** válasza:
Az ilyeneket meg kell dugni.Ne butáskodj.:)
2015. aug. 17. 20:40
 3/13 Mumusan ***** válasza:
Nos ha ennyire számít neki a véleményed, akkor lehet hogy megér a dolog egy próbakört.
2015. aug. 17. 20:40
 4/13 anonim ***** válasza:
Sztem gyorsan kérj tőle bocsit, fiatal még, megtérhet. Te meg állítólag szereted, inkább örülnél, hogy végre viszonozza az érzéseidet. Menj utána, még most!
2015. aug. 17. 20:46
 5/13 anonim ***** válasza:
95%

Elég nagy marha ez a nő, hogy ezért vagdossa magát. Biztos valami idegbeteg hisztis liba.

Te meg az a tipikus bunkó, nagyképű alak vagy. Ha nem szimpatikus a viselkedése, nem szimpatikus, nem kell vele összejönni, de neked semmit nem ártott. Nem jártatok, nem csalt meg. De te szeretsz paraszt lenni.

Ha jól belegondolok, lehet, megérne egy próbát, illenétek egymáshoz.

2015. aug. 17. 20:47
 6/13 anonim ***** válasza:
szerintem meggondolod magad és legközelebb hízelegni fogsz neki, hogy mikor az attól függ mennyi idő alatt éhezel ki
2015. aug. 17. 20:56
 7/13 anonim ***** válasza:
83%

én értem a többiekkel ellentétben akik a kukijukkal gondolkodnak, hogy miről beszélsz.

nem olyan rég ismerkedtem egy csajjal.

nyíltan meg is mondta az elején, hogy bejövök neki.

elkezdtünk beszélgetni neten, aztán random küldött magáról egyszer egy melltartós képet.

kérdeztem ez mi?

írta hogy tetszik amit látok?

mondom igen, nem rossz.

belementem a játékba, és így telt el jó pár nap.

természetesen közben nem egyszer kaptam az ajánlatokat, hogy hogyan tehetném a magamévá.

aztán egyre csak jöttek a képek, a végén már ugye ruha nélküliek.

egyik nap aztán ahogy beszélgettünk, küldött egy meztelen képet amin véletlenül rajta maradt a dátum, jó pár hónapos kép volt.

kérdeztem minek csinál ilyen képeket?

mondta hogy régebben más fiúknak is megmutatta magát, de azóta már nem csinál ilyet...

na attól a naptól ábrándultam ki a csajból.

és nem volt fiatal, sem csúnya, 24 éves.

de belegondoltam, hány embernek oda adhatta már magát, és egyszerűen megundorodtam tőle, hogy lehet egy nő ilyen, hogy mindenkinek mutogatja magát.

én is simán bármikor megdughattam volna, de nem tettem.

akkor most én is idióta vagyok, mert nem a f@@szommal gondolkodok?

2015. aug. 17. 21:14
 8/13 anonim ***** válasza:
# 7 Aha, ez szép és jó, de láttad élőben is?
2015. aug. 17. 21:29
 9/13 anonim ***** válasza:
nem hogy láttam, beszélgettem is vele nem egyszer, régóta ismerem látásból, csak előtte soha nem beszéltünk még, egy városban lakunk.
2015. aug. 17. 21:34
 10/13 anonim ***** válasza:

"még vagdossa is magát"

Ezt hogy kell érteni? Ha szó szerint akkor nem zárt osztályon volna a helye?

2015. aug. 17. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!