Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány a fogatlanság?
Figyelt kérdés
Egy baleset miatt elvesztettem a felső fogsorom zömét, elől hiányzik sok. 2 van bal oldalt és 4 jobb, de a bal 2 fogat valószínüleg húzni fogják mert oly annyira rossz. kb 6-700 ezer ft lesz. Szeretném megcsináltatni, de nem tudom még hogyan. Tisztában vagyok azzal, hogy így esélytelen újra kapcsolatba kerülnöm, bár amúgy se vagyok valami jó pasi, de így......... 27f2015. dec. 2. 08:13
11/17 kovpet válasza:
6.930 az a 9 :)
Ezt mérsékelhetik szociális alapon.
Amúgy akinek nincs biztosítása, annak (elvileg) visszamenőleg is ki kell fizetnie.
Jelen esetben még azt sem érezném túlzásnak, ha hitelt venne fel rá a kérdező (ha nem megy TB-re, persze és nincs pénze sem). Ez nem plazmatévé, a munkájával kapcsolatban is előnytelen, ha hiányos a fogazata. Már persze a munkától is függ, de ha emberekkel dolgozik, akkor feltétlen.
12/17 anonim válasza:
Ennek csak egy fogorvos orul. Panaszkodj fogorvosnoknek. Hatha megcsinalja ingyen vmelyik.
13/17 A kérdező kommentje:
TB-re nem csináltatnak fogakakat. Implantátum kell és arra a híd plusz koronák. Dolgozok, de az nem jelent semmit, nem tudok kirántani annyi pénzt a keresetemből.... Hítelt meg nem tudnék felvenni, mert bárlistás vagyok, de amúgy se vennék fel vagy nem tudom. Igazából ez van, el kell fogadnom ezt. Sokan vannak így, hogy nem tudnak fogakra költeni, eszméletlen árak vannak.
2015. dec. 2. 15:13
14/17 anonim válasza:
13-as tőlem 200ezret kért a doki,én is fogatlan maradok,nem nevetek aztán ennyi
15/17 anonim válasza:
Kérdezd meg a fogdokid,hogy ideiglenesen mit javasolna ami szintén nem ingyen van de még sem több százezer ft és addig mondjuk viselhetnéd azt míg össze nem jön a pénz tartósra.
16/17 anonim válasza:
Ideiglenes megoldásként valószínűleg csináltathatnál műfogsort. Tényleg nagyon nem jó fogatlanül szaladgálni.
Aztán ha sikerül összeszedni a pénzt, hajrá!
17/17 anonim válasza:
Ha pszichiátriai papíron tudod bizonyítani, hogy a jellemfejlődésedben súlyosan hátráltat a ptoblémád, akkor bármilyen beavatkozást fizet a tb... Anyam ott dolgozik... Még nemi átalakító műtétet is állja a tb, ha megvannak a papírok... Menj be a hivatalba és édeklődd meg neked mire van szükséged hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!