Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hátrány a fogatlanság?
Figyelt kérdés
Egy baleset miatt elvesztettem a felső fogsorom zömét, elől hiányzik sok. 2 van bal oldalt és 4 jobb, de a bal 2 fogat valószínüleg húzni fogják mert oly annyira rossz. kb 6-700 ezer ft lesz. Szeretném megcsináltatni, de nem tudom még hogyan. Tisztában vagyok azzal, hogy így esélytelen újra kapcsolatba kerülnöm, bár amúgy se vagyok valami jó pasi, de így......... 27f2015. dec. 2. 08:13
1/17 anonim válasza:
Sok nő ranezesre azt fogja hinni hogy apolatlan vagy es azert vesztetted el :(
2/17 A kérdező kommentje:
Ez így van :( akkor jobb ha lemondok a párkapcsolatról...
2015. dec. 2. 08:31
4/17 A kérdező kommentje:
Holnap szaladok és megcsinátatom! Bár ilyen könnyú lenne...
2015. dec. 2. 08:45
5/17 anonim válasza:
A biztosito nem tamogatja ezt? Ha baleset folytan vesztetted el?
6/17 A kérdező kommentje:
Milyen biztositó? Nincs biztositásom..... na mindegy, most magam alatt vagyok. Tegnapi randiból se lesz semmi, szinte tutti, hogy szre vette, hogy fogatlan vagyok, tök más lett....
2015. dec. 2. 09:20
8/17 anonim válasza:
Na az baj ha nincsbiztositasod.... Ezekre a dolgokra figyelni kell mert kifizetne neked. Ha lenne...
10/17 anonim válasza:
Elkezded fietni, havi kilenccel. Azt nem jegyzik, hogy mióta él a biztositás, csak hogy van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!