Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresési problémám az alábbi: Hol találok magamnak tudós társat?
Sajnos Magyar vagyok így korlátozottak a lehetőségeim de hogy üzenhetnék egy olyan embernek mint én vagyok?
Manapság a tudomány egy olyan szociális ágazat melynek eme országnak nevezett régióban nem talál helyet. Így nehéz dolgom van. Van e olyan internetes oldal vagy blog vlog vagy valami egyéb ahol nyomot találhatnék a kérdésem céljához?
Te tudálékos vagy, nem tudós. Eleve mit jelent az, hogy tudós? Léteznek ugye természettudományok, műszaki tudományok, társadalomtudományok, bölcsészettudományok, stb. ez mind teljesen eltérő terület, mégis tudósnak számít a művészettörténész meg a fizikus is.
És hogy Magyarországon kevés tudós lenne? A hazai szellemi tőke élenjárónak számít a világban, a magyar koponyák mindenhol keresettek.
Amúgy leginkább a Magyar Tudományos Akadémia, meg az egyetemek környékén találsz tudósokat. De ha rám hallgatsz, ne hangoztasd az érdeklődési köröd, mert körberöhögnek.
Látom komolytalan emberből van elegendő!
Évezitek? Mert örülök ha ilyen örömet okozhattam nektek.
Ezért marad Magyarország: Magyarország és nem lép tovább a fejlődés korszakába.
Gondolkozzatok el mi kell ennek az országnak?
HA rájöttetek hogy pénz mert a politikusok ellopták akkor gondoljatok Rubik Ernőre melynek a találmányát mai napig veszik és az ország ki tiltotta a találmányát Magyarországról. Mi van ha pont egy kérdező korunk Rubik Ernője? Hát nem lenne jó ha az országba hozná külföld a pénzét mert egy olyan Magyar találmány lenne ami annyira népszerű hogy minden embernek az kellene?
Új gyárak alapulhatnak fellendülne a gazdaság nőne a forint értéke a többihez képest. Mit szólnátok ha az 50000-es jövedelemből 1 hetes New York-i utazásra tellene mert Amerikában a forint értékesebb a dollárnál? Most itt vagytok és néhány helyesírási hibán akadtok ki ahelyett hogy a kérdés tartalmára figyelnétek. Ti hogy érnétek el azt a célt hogy Magyarország a nyomorból kimásszon? Mert én tanulással és ehhez keresek társat mert az internet tele van hazug emberek írásaival melyet tudomány néven tárolnak. De egy helyes világnézetű ember ezt képes megszűrni és csak az igazságot látni. Ti hova sorolnátok magatok? Mert én közületek néhányat a trollok és az offolók közé sorolnám.
Felhívnám a figyelmed, hogy a konteók és a világmegváltó gondolatok nem tartoznak a tudomány tárgykörébe.
Nagyon nem ismered a tudományos világot, ha nem vagy tisztában azzal, hogy a magyar szellemi potenciál jelenleg milyen szinten áll. A magyar kutatók igenis keresettek, rengeteg eredményt tudnak felmutatni jelenleg is. Attól, hogy te nem tudsz ezekről, még létező jelenségek...
Hogy csak néhány példát említsek: a napenergia hasznosítása, a nanotechnológia, vagy a rákkutatás (stb.) terén rengeteg fiatal tudós ért el napjainkban komoly eredményeket, amelyek nemzetközi szinten is elismertek. Kicsit tájékozódj már, mielőtt fikázni kezded a hazai tudomány állapotát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!