Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerinted szär világba születt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted szär világba születtünk (nem csak) társkeresési területet illetően (is)?

Figyelt kérdés

Én a 80-as évek végén születtem, és azt érzem, sokkal inkább lettem volna huszonéves a 70-80-as években. A szüleim, idősebb felnőtt barátaim, rokonaim is mesélik, hogy milyen könnyű volt akkor ismerkedni, az emberi érték dominált a lóvé helyett többnyire, mindenki barátságosabb volt akkortájt, nem úgy, mint ma a sok begyepesedett, megkeseredett, óvatoskodó ember. A szociális helyzet is mennyivel másabb volt pl. gondoltak hétvégén egyet az emberek, és motorral, akármivel leugrottak a Balatonhoz. Tehát, hogy volt pénz elég ilyesmikre is, volt élet. Azt érzem, az akkori életfelfogás sokkal jobban feküdne nekem. Te is elgondolkodsz azon, hogy sokkal inkább lettél volna fiatal azokban az időkben?

Kort és nemet is írj!

2015. okt. 5. 21:21
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
20%
igen rossz korszakba születtünk sajnos! akkor még azt nézték milyen ember vagy nem azt hogy mid van .... 23 férfi
2015. okt. 5. 21:24
 2/28 anonim ***** válasza:
46%

Miért,te milyen ember vagy?

Pont neked nem kéne jönni ezzel a dumával.

Kérdező,igen,de ha csak 10 évre is megyünk vissza,már akkor is hatalmas a különbség,jobb volt.

2015. okt. 5. 21:28
 3/28 anonim ***** válasza:
20%
Igen, elképzelhető, hogy könnyebben ment volna, bár már nem kesergek annyit ezen, egész egyszerűen feladtam. 23 éves lány vagyok és teljesen kiégtem, attól, amiket átéltem az életben. Hihetetlen, hogy ami másnak a legegyszerűbb, az nekem a legnehezebb, és ezen az sem segít, hogy nőnemű vagyok. A hétköznapi életben ezt igyekszem nem kimutatni, de csalódtam az emberekben, meglehetősen sokat változott a világ, de hozzá kell tennem én is, kénytelen voltam átvenni pár "jó" szokást. Talán én is óvatoskodó emberré váltam, ahogy Te is fogalmaztál kérdező, és arról sem kell megfeledkezni, hogy találtam mást, amiben örömömet lelem.:)
2015. okt. 5. 21:31
 4/28 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem is jobb volt a kommunizmus...

Najo, mostkomolyan,pont ezek miatt tetszik nekem ia. Anya mesel a balokrol, meg a levelekrol, amit katona apammal valtottak, meg is vannak. Nekem ez a mai technika se hianyozna. Ha ugye nem tudnek rola, csak mondom.

2015. okt. 5. 21:32
 5/28 anonim ***** válasza:
22%

Igen,nagyon sz*r világba születtünk,gusztustalan ami manapság megy...

Ezerszer jobb lett volna abban az időben élni,akkor még tényleg az emberi érték számított.Akkoriban ha okos voltál és volt eszed,a nők is értékelték,és nem volt közel ennyire felszínes világ,mint manapság.

Ma már aki nem született helyesnek jó genetikával,az eláshatja magát örökre,és teljesen mindegy mit csinál,a nők észre sem fogják venni,levegőnek fogják nézni kb...

Ez történik velem is sajnos,hiába van eszem,hiába értek sok dologhoz,hiába van sok másik belső pozitív tulajdonságom,meg sem tudom mutatni egy nőnek sem,mert még csak esélyt sem kapok egytől sem.Miért? mert nem születtem helyesnek,jó genetikával... :/

24/F

2015. okt. 5. 21:37
 6/28 anonim ***** válasza:
82%

Sok ismerőstől halottam, hogy csak itt Magyarországon ilyen mentalitásúak az emberek, kint külföldön teljesen más a helyzet. Saját tapasztalatom ugyan még nincs ezen a téren, úgyhogy erről így véleményt nem tudok alkotni.

Viszont arról tudok, hogy a magyar ember az egyik legboldogtalanabb és legnegatívabb beállítottságú.

Nyilván ez a drágalátos országunk egyéb helyzetéből következik.

És még valami, a magyarokra jellemző még, hogy a múltban élnek, a múltat akarják visszasírni és nem a jelennel foglalkoznak és nem azt építik teljes bedobással!

Nem a világ sz..r, a világ nem tehet arról, hogy az emberek úgy viselkednek ahogy.

Sok normális és abnormális ember van a világon. De egy kis kommunikációval kiszűrhető, hogy ki illik mellénk és ki nem! Csak oda kéne figyelni!

Az, hogy egyeseknél inkább a pénz dominál párválasztás terén, én erre azt mondom, hogy az az ő szegénységi bizonyítványuk, mert belül üresek és valamivel kompenzálniuk kell a hiányosságukat!

25 N

2015. okt. 5. 21:37
 7/28 anonim ***** válasza:
41%

Nem. Tökéletesen meg vagyok elégedve a mostani helyzetekkel, minden területen.

24n

2015. okt. 5. 21:38
 8/28 anonim ***** válasza:
38%
Abszolút igazad van.Én is a 80-as évek végén születtem,és az én anyukám is azt mesélte,sokkal egyszerűbb volt régen.Valahogy más világ volt...Hiába a sok társkereső oldal,talán túl sok a választék,az emberek mégis nehezen találnak rá a párjukra,ami elég szomorú.
2015. okt. 5. 21:38
 9/28 anonim ***** válasza:
62%
Ja, 27,utsó voltam
2015. okt. 5. 21:39
 10/28 anonim ***** válasza:
50%
Ja és N bocsi :D (megint utsó)
2015. okt. 5. 21:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!