Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes társkeresési tippek, tanácsok? Hogy lehet eredményesen ismerkedni párkereső oldalakon?
Szerencse kérdése az egész társkeresés.
Szerintem a hasonlóság a fontos!
Hogy hasonlót találjon az ember akivel megértik egymást!
a társkeresők többnyire fizetős,
fórumok,oldalak ,chat ami ingyenes ott is lehet ismerkedni és még rá adásul ingyen is vannak!
Sok ismerősöm chaten,különböző oldalakon és társkeresőkön találtak egymásra,
de van olyan aki baráti társaságba találta meg a társát!
Szerintem az egész szerencse kérdése!
Sok sikert és szerencsét kívánok mindenkinek!
A netes tárkeresési oldalakon úgy lehetsz "eredményes", ha arra az eredményességre gondolok, amire te, hogy össze-vissza kamuzol magadról mindent, és kamu képeket töltesz fel.
Az életben viszont úgy lehetsz VALÓJÁBAN eredményes, ha mindig önmagadat adod és nem akarsz többnek látszani, mint aki, még akkor is, ha emiatt sokan elfordulnak tőled és nem vesznek rólad tudomást. De legalább nem állsz be a sorba.
nyilván szerepet játszik a szerencse is, de azért lehet a szerencsének segíteni, mert nem mindegy, hogy csak felmész egy ilyen oldalra és csak várod a szerencsét/csodát, vagy teszel is fel egy jobb képet, írsz magadról valamit, ami felkelti mások érdeklődését.
én csomó embernél azt látom, hogy feltesz egy rossz képet (vagy még azt se) és odaírja bemutatkozás helyett, hogy írj, ha érdekellek. nyilván írhatnak így is, de nem sokkal nagyobb az esélye hasonló emberekkel megismerkedni, ha valami értelmeset írsz magadról?
"Szerencse kérdése az egész társkeresés. "
Így van, de mindenki a saját szerencséjének a kovácsa. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!