Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha majd csak 30 éves koromtól kezdek újra kapcsolatot keresni? 23/F
Figyelt kérdés
Ezen a korosztályproblémán gondolkodok állandóan, már három éve. 19 évesen volt utoljára barátnőm másfél évig. Most egyedül vagyok, de a korombeli lányoknak túl fiatal vagyok (egy ismerősöm pont emiatt utasított el), valamint most már ennek az oldal hatása miatt is egy éretlen hülyegyereknek érzem magam. Baj, ha nem foglalkozok ilyen sok ideig huszonéves lányokkal, aztán majd ha "felnőttem" és "érett leszek", akkor kezdek neki?2015. nov. 26. 16:04
1/7 A kérdező kommentje:
#1 Ezt nem értem.
2015. nov. 26. 16:12
2/7 anonim válasza:
Nem baj, a te életed, a te dolgod. Azért ha mégis adódik közben valami, ne utasítsd el, ha jól sülne el. :-)
4/7 anonim válasza:
A pártalálás amúgy se könnyű, hát még akkor ha már idősebb az ember. Egy korod béli lánynak túl fiatal vagy? Ez se normális...
Nyugodtan keresgélhetsz folyamatosan, ahogy öregszel, nehezebb lesz. A normális csajok már rég férjhez mennek 30 éves korukra vagy élettársukkal élnek, szóval komolyabb kapcsolatuk van. A maradékot akarod?
Ha meg 30 évesen 22-25 évessel próbálkozol, akkor meg az lesz a bajuk, hogy túl öreg vagy.
5/7 A kérdező kommentje:
Pedig a 22-25 évesek akarnak idősebb párt maguknak.
2015. nov. 26. 19:51
6/7 anonim válasza:
Ráérsz még akkor is, de szerintem csak azért, mert volt pár dinka lány, aki elutasított a korod miatt az nem is biztos, hogy akart volna tőled komoly kapcsolatot. Szerintem még ne add fel ilyen könnyen, meglehet, hogy találsz majd valakit aki nem a korodat fogja nézni, hanem hogy milyen is vagy valójában.
21/L
7/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, én 24 évesen fiatalabb pasival( azóta már férjemmel) jöttem össze(3,5 év van köztünk), soha nem vonzottak az idősebbek. Többnyire nálam fiatalabbakkal jártam korábban is. Több női ismerősöm is így van ezzel. Egyik régi barátnőm pl 6 évvel fiatalabb pasival jár:)30/24 évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!