Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik olyan hogy egy pasi a peniszproblemai miatt nem hiszi el egy nonek se hogy szereti es nem akar komoly kapcsolatot mert nem mer?
Figyelt kérdés
A pasi 30eves,es nehezen all fel neki,hosszusagra nincs baj,14cm,viszont nagyon vekony,mint harom vekony ujj csak akkora,illetve nagyon hamar azaz egy perc alatt elelvez,es nem tudja egyszeruen tovabb birni. 30evesen lehet valakinek merevedesi zavara mar?2015. nov. 11. 22:20
1/5 anonim válasza:
Létezik. De ilyen ember nem találkozott még normális emberrel s azt hiszi ilyen dolgok számítanak.
Én 10 másodpercig se birom. Megkell állni. Nálam ez a gors elélvezés dolog nagyon erős. Ha nem áll meg mit vár?
2/5 A kérdező kommentje:
En szerelmes vagyok bele de nem hisz nekem... eleg lenne a merete ha nem stresszelne be engem is azzal hogy szerinte nem eleg nekem...hanem lazitana
2015. nov. 11. 22:36
3/5 anonim válasza:
Sajnos ezzel csak az a baj, hogy ha túlságosan is odaadó egy nő velük, kölcsönösen és őszintén élveznek minden alkalmat, akkor a fejükbe száll a dicsőség és a kis naív fejükkel csajrepertoárt állítanak fel akkor is, ha kapcsolatban vagytok, akkor is, ha éppen veled csal meg valakit ... Nagyon meg kell találni velük a középutat odaadásban is, szexben is, tehát adjon ő is bőven magából közben neked, kényeztessen, tegye oda magát, ne csak azt várja, hogy állandóan orvosold a gátlásait. Mellesleg ha beszélsz arról neki többször, hogy mik jönnek be az ágyban, s ő meg is teszi azokat, akkor legalább elvonja a figyelmét önmagáról.
4/5 anonim válasza:
Az én pasimnak meg kb 2 ujj vastagságú a pénisze és kb 12-14 cm hosszú. És együtt vagyunk.
5/5 anonim válasza:
Ez azért összetettebb... A merevedési és ejakulációs zavarok OKA és nem a következménye az alacsony önértékelés, a megfelési kényszer és az abból fakadó frusztráció. Tehát előbb volt a félelem a kapcsolatoktól, és abból lettek a szexuális zavarok, amit így már indokként lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!